Uspešno završena akcija MaxBet – Prikupljeno 17.156 evra za obnovu stadiona FK Partizan!


IZVOR: Republika - 26.10.2024 | 19:12


Navijači Partizana su danas bili na željenom nivou.

Foto: Maxbet
Uspešno završena akcija MaxBet – Prikupljeno 17.156 evra za obnovu stadiona FK Partizan!

Kompanija MaxBet objavljuje završetak uspešne akcije podrške obnovi stadiona FK Partizan, kroz koju je prikupljeno 17.156 evra! Navijači crno-belih u velikom broju su došli da podrže tim i time doprineli ostvarivanju ovog važnog cilja. Njihov angažman i ljubav prema klubu pokazali su snagu zajedništva i odanosti koju Partizan inspiriše u svojim navijačima.

- Ova akcija pokazuje šta sve možemo postići kada zajednički radimo za ono što nam je važno. Navijači su svojim prisustvom i energijom poslali jasnu poruku – Partizan je više od fudbala, on je porodica i tradicija. Zahvalni smo što smo zajedno s njima mogli da učinimo korak ka obnovi stadiona, čime ćemo budućim generacijama omogućiti kvalitetnije uslove i lepši ambijent - rekao je Savo Bakmaz, generalni direktor MaxBet kompanije.

Prikupljena sredstva od 17.156 evra biće usmerena na unapređenje infrastrukture stadiona, odnosno u adaptaciju prostora u kojem će navijači moći još intenzivnije da bodre svoj klub. MaxBet kroz ovu inicijativu dodatno potvrđuje svoju posvećenost podršci sportu, negovanju sportskih vrednosti i razvoju zajednice u kojoj posluje. POGLEDAJ GALERIJU

 

Kompanija MaxBet se zahvaljuje svim navijačima koji su podržali ovu akciju i poziva ih da i dalje budu deo zajedničke misije napretka i jačanja FK Partizan.

MaxBet, KUĆA ČASTI!

O kompaniji MaxBet:

MaxBet je deo Flutter Internationala, vodeće globalne kompanije za sportsko klađenje i igre na sreću, čiji su inovativnost i tehnološki napredak prepoznati na tržištima širom sveta. Sa više od 30 godina iskustva, MaxBet posluje na više od 450 lokacija u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, i Severnoj Makedoniji, zapošljavajući preko 3000 ljudi. Kao lider u tehnološkim inovacijama, MaxBet konstantno razvija nove proizvode i usluge kako bi svojim korisnicima obezbedio najmodernije i najbezbednije iskustvo. Naša kompanija je posvećena odgovornom poslovanju, uz stalna ulaganja u održivost i podršku lokalnim zajednicama. MaxBet je više od igre – to je kompanija koja kombinuje internacionalno iskustvo sa lokalnom ekspertizom, stvarajući sigurno, pouzdano i odgovorno okruženje za sve učesnike.

 

BONUS VIDEO: