VLAHOVIĆ SE VRAĆA REPREZENTACIJI! "Orlovi" će biti pojačani u ključnim bitkama


IZVOR: Republika/ O.J. - 27.10.2024 | 13:08


Danci i Švajcarci, čuvajte se!

Foto: Starsport
VLAHOVIĆ SE VRAĆA REPREZENTACIJI! "Orlovi" će biti pojačani u ključnim bitkama

Iako ga nije bilo na prethodna dva okupljanja, pa se spekulisalo da se zbog sukoba sa selektorom neće ni vraćati, Dušan Vlahović će igrati ponovo za reprezentaciju Srbije u novembarskom prozoru utakmica Lige nacija!

To je za "Kurir" potvrdio direktor A nacionalnog tima Stevan Dika Stojanović.

- Naš primarni cilj je da ostanemo u A diviziji Lige nacija. Verujem da to možemo i da ostvarimo. Računamo na Dušana Vlahovića! Tako je bilo i ranije, samo što ga selektor Dragan Stojković nije zvao, jer je Dušan imao porodične probleme, što je i poznato javnosti. Njih dvojica su se čuli pre nekoliko dana, a prema informacijama kojima raspolažem, Dušan je rekao da je spreman i da selektor može da računa na njega, ukoliko ga pozove - rekao je Stevan Stojanović.

Foto: fss.rs

Stevan Stojanović

Dika je dodao i da se selektor nikada nije odrekao niti jednog fudbalera.

- Da se razumemo, selektor se nije odrekao nijednog fudbalera, posebno ne onih koji su igrali na Evropskom prvenstvu. Liga nacija kao takmičenje poslužila nam je da u jakoj konkurenciji i sa kvalitetnim timovima proverimo igrače koji su budućnost i koji nisu imali priliku da redovno igraju za Srbiju. Sve ostale znamo, jer su sa nama svih ovih godina prošli mnogo toga. Hajde da ne otkrivam imena, videće javnost kada bude objavljen spisak - poručio je Stevan Stojanović.