OKUPLJA SE DRUŠTVO IZ NEMAČKE: Piksi vraća I OVE igrače koji su bili na EVRO


IZVOR: Republika/ O.J. - 27.10.2024 | 14:39


Ponovo će igrati za reprezentaciju

Foto: Starsport
OKUPLJA SE DRUŠTVO IZ NEMAČKE: Piksi vraća I OVE igrače koji su bili na EVRO

Reprezentativci Srbije se u novembru vraćaju obavezama u nacionalnom timu, a selektor Dragan Stojković je odlučio da pozove Dušana Vlahovića, koji se vraća u tim nakon pauze zbog porodičnih problema. Povratak napadača Juventusa će doneti dodatnu snagu i kvalitet napadu reprezentacije, ali to nije sve! Pored Vlahovića, na okupljanju reprezentacije ponovo će se naći i Sergej Milinković Savić, poznatiji kao SMS, koji će se pridružiti ekipi, a uz njega će biti i Nemanja Gudelj, saznaje "Telegraf"!

Foto: Starsport

Povratnici: SMS i Vlahović

Selektor Stojković ističe da želi da okupljanje bude prilika za proveru svih najboljih igrača, kako bi se tim dodatno osnažio. Razgovarao je sa više igrača koji su prethodno bili odsutni, čime se nastoji osigurati da najbolji reprezentativci budu deo tima, navodi isti portal. Njihovo prisustvo će svakako doprineti uspostavljanju bolje ravnoteže između odbrane i napada.

Srbija trenutno zauzima treće mesto u svojoj grupi A divizije Lige nacija sa četiri boda. U predstojećim utakmicama protiv Švajcarske i Danske, "orlovima" će biti od vitalnog značaja da ostvare dobre rezultate kako bi zadržali svoje mesto u A diviziji. Prvo mesto u grupi zauzima Španija sa deset bodova, dok Danska ima sedam. Dva prvolasirana tima ostaju u A diviziji, treći igra baraž, a poslednji se seli u B diviziju.

BONUS VIDEO