DUCI UTIŠAO "ĐUZEPE MEACU": Nova minijatura srpskog reprezentativca - Vlahović šokirao šampiona! (VIDEO)


IZVOR: Vladimir Vorih - 27.10.2024 | 18:35


Po ko zna koji put je pokazao svoj golgeterski njuh.

Foto: Twitter.com/printscreen/ Football Report
DUCI UTIŠAO "ĐUZEPE MEACU": Nova minijatura srpskog reprezentativca - Vlahović šokirao šampiona! (VIDEO)

Fenomenalni srpski napadač, Dušan Vlahović, nastavlja da oduševljava navijače svojim izvanrednim golovima.

Na današnjem gostovanju Juventusa u Milanu ekipi Intera, Duci Vlahović je postigao gol u 20. minutu nakon prelepe akcije svog tima čime je poravnat rezultat na 1:1.

Nakon što je Juventus pao u minus zbog gola sa penala koji je realizovao Pjotr Zjelinski, Vlahović se osvetio Nerazurima na spektakularan način. U akciji koja je zasenila publiku, Vlahović je ostao nepokriven na drugoj stativi, a sjajno ga je pronašao saigrač Vinston Mekeni. Sa lakoćom je smestio loptu u prazan deo mreže, donoseći Juventusu izjednačenje.

 

 

Dušan Vlahović, mladi srpski napadač, već duže vreme privlači pažnju javnosti svojim izvanrednim fudbalskim veštinama. Rođen 2000. godine u Beogradu, Vlahović je započeo svoju fudbalsku karijeru u omladinskom pogonu Partizana pre nego što je prešao u Fiorentinu 2018. godine. Njegova izvanredna tehnika, brzina i preciznost čine ga jednim od najtraženijih mladih fudbalera u Evropi. Njegov nedavni transfer u Juventus za iznos od 75 miliona evra postavio je nove standarde i očekivanja, a Vlahović nastavlja da opravdava poverenje koje je u njega uloženo spektakularnim golovima poput ovog protiv Intera.

Vlahovićev gol protiv Intera nije samo još jedan u nizu – on nosi sa sobom priču o talentu, upornosti i odlučnosti. Nakon što je lopta stigla do njega na drugoj stativi, Vlahović je demonstrirao svoju smirenost i hladnokrvnost, smestivši je u mrežu sa lakoćom. Ovaj gol ne samo da je doneo izjednačenje Juventusu, već je još jednom naglasio Vlahovićevu sposobnost da se izdigne u ključnim trenucima utakmice. Za mladog napadača poput Vlahovića, ovo je samo jedan u nizu golova koji će obeležiti njegovu karijeru i ostaviti dubok utisak na fudbalskom svetu.

Dušan Vlahović nastavlja da osvaja srca navijača svojim fantastičnim igrama i golovima. Njegov talenat, predanost i odlučnost čine ga jednim od najsvetlijih talenata na evropskoj fudbalskoj sceni, a njegov gol protiv Intera samo je još jedan dokaz njegovog izuzetnog kvaliteta. Sa karijerom koja je tek u začetku, Dušan Vlahović već sada obećava da će ostaviti neizbrisiv trag u svetu fudbala.

Treba napomenuti da je italijanski derbi Serije A, na kraju okončan podelom bodova, rezultatom 4:4.

 

BONUS VIDEO: