IZNENAĐENJE, ILI NE: Sve se zakomplikovalo - legenda Partizana se ne vraća u Humsku?!


IZVOR: Vladimir Vorih - 27.10.2024 | 20:05


Naredni dani će potvrditi ima li istine u najnovijoj informaciji.

Foto: Starsport
IZNENAĐENJE, ILI NE: Sve se zakomplikovalo - legenda Partizana se ne vraća u Humsku?!

Neke stvari se u Humskoj ipak ne odvijaju onako kako se očekivalo.

Partizan jeste na "novom početku" pred preko 17.000 navijača zabeležio trijumf protiv Čukaričkog rezultatom 3:1, ali kako prenose pojedini beogradski mediji, jedna stvar koja je smatrana već gotovom, neće se obistiniti.

Poslednje informacije iz Humske ukazuju na to da je malo verovatno da će Vladimir Vermezović biti imenovan za direktora Partizanove škole. Iako se pominjao kao potencijalni kandidat. I pored činjenice da je potvrđen njegov razgovor sa Rasimom Ljajićem. čini se da su male šanse da se Vermezović vrati u Partizan. Nekadašnji prvotimac i šef struke crno-belih nije po volji pojedinih ljudi iz Privremenog organa i priča o njegovom povratku je trenutno stopirana, prenosi "Sport klub".

Pored neizvesnosti oko imenovanja direktora škole, Partizan je zabeležio i druge promene. Naime, Kralj je zvanično napustio Humsku, ostavljajući klub sa novim izazovima i potrebom za reorganizacijom.

Foto: Starsport

Ništa od povratka u Humsku?

 

Sređivanje stanja u Partizanovoj školi je postalo jedan od prioriteta novog rukovodstva crno-belih. Pored imenovanja direktora, planirano je da novog rukovodioca dobiju i učenici iz netakmičarskih selekcija. Kao moguće rešenje za brigu o "Partizanovim bebama" pominje se Zvonko Varga, legendarni fudbaler iz osamdesetih godina prošlog veka, koji je poslednji angažman imao kao asistent u stručnom štabu Marka Nikolića.

Iako su se pojavile spekulacije o potencijalnim promenama u Partizanovoj školi, trenutna situacija ukazuje na to da je imenovanje Vladimira Vermezovića za direktora i dalje neizvesno, dok rukovodstvo kluba aktivno radi na sređivanju stanja u ovoj važnoj instituciji. S obzirom na nove izazove sa kojima se Partizan suočava, ostaje da se vidi kako će se ove promene odraziti na budućnost kluba.

 

BONUS VIDEO: