KAD SE CRNOGORCI POŠIBAJU ZBOG FUDBALA: Krvi je bilo na sve strane - najgore je prošao mladi fudbaler Zete! (VIDEO)


IZVOR: Vladimir Vorih - 27.10.2024 | 22:31


Nije se znalo ko koga udara.

Foto: Twitter.com/printscreen/ CGsport.me
KAD SE CRNOGORCI POŠIBAJU ZBOG FUDBALA: Krvi je bilo na sve strane - najgore je prošao mladi fudbaler Zete! (VIDEO)

Utakmica trećeg ranga fudbala u Crnoj Gori između ekipa Crvene stijene i Zete završila se u haosu nakon brutalne tuče fudbalera.

Na snimku koji je obišao društvene mreže može se videti da je nakon jednog faula igrača Zete došlo do koškanja, a zatim su igrači s obe klupe utrčali na teren. Udarci su sevali na sve strane, a najgore je prošao fudbaler Zete, Damjan Kukuličić, koji je imao dosta krvi po sebi, dok su na pregledima naknadno utvrđeno da mu ništa nije slomljeno.

 

 

U trenutku prekida utakmice, Zeta je vodila sa 1:0, a kako stvari stoje, meč će biti registrovan rezultatom 3:0 za Zetu, dok će Crvena Stijena biti kažnjena zbog loše organizacije meča. Dodatno, policija nije bila prisutna na stadionu da spreči dalje incidente, jer po službenoj dužnosti ne obezbeđuje utakmice trećeg ranga. Ipak, prema navodima RTCG, obavešteni su o slučaju i skupljaju informacije sa lica mesta, posle čega će biti doneta odluka o tome da li će biti podneta prijava.

Ovaj skandal izazvao je burne reakcije javnosti, a mnogi su osudili nasilje na sportskim terenima. Mnogi se pitaju kako je moguće da policija nije bila prisutna na utakmici trećeg ranga, dok su drugi izneli svoje mišljenje o disciplinskim merama koje bi trebalo preduzeti protiv krivaca za ovaj nemili događaj.

Očekuje se da će klubovi i liga preduzeti odgovarajuće mere kako bi se sprečili slični incidenti u budućnosti. Takođe, očekuje se i reakcija nadležnih organa povodom nedostatka prisustva policije na ovakvim događajima.

Ovaj skandal na fudbalskom terenu sigurno će još dugo biti tema rasprave u javnosti, a nadamo se da će se preduzeti odgovarajuće mere kako bi se sprečili slični incidenti u budućnosti.

 

BONUS VIDEO: