SKANDAL U SVETU FUDBALA! Vinisijus ostao bez Zlatne lopte, čelnici Real Madrida se HITNO oglasili!


IZVOR: Republika - 28.10.2024 | 17:23


Vinisijus Žunior ipak neće biti osvajač prestižne nagrade!

Foto: Tanjug/AP
SKANDAL U SVETU FUDBALA! Vinisijus ostao bez Zlatne lopte, čelnici Real Madrida se HITNO oglasili!

Ovog ponedeljka saznaćemo ko je osvajač Zlatne lopte za 2024. godinu, ali prema informacijama iz Španije, Vinisijus Žunior nije među favoritima. Fabricio Romano je preneo da krilni napadač Real Madrida neće prisustvovati dodeli ove prestižne nagrade, što je izazvalo protest celog Real Madrida. Na dodeli neće biti ni drugog igrača Kraljevskog kluba, Džuda Belingema, kao ni trenera Karla Anćelotija, niti predsednika Florentina Pereza. POGLEDAJ GALERIJU

S obzirom na odsustvo spomenutih članova kraljevskog kluba, pretpostavlja se ko bi mogao da osvoji Zlatnu loptu. Sa samo tri imena koja su se pominjala, od kojih su dvojica pomenuti igrači Reala, a treći Rodri, očigledno je da će reprezentativac Španije i vezista Mančester sitija najverovatnije biti proglašen za najboljeg u 2024. Pošto je jedini najavio prisustvo na dodeli, pretpostavlja se da će on na kraju i dobiti nagradu.

Prošle godine je Zlatna lopta pripala Lionelu Mesiju osmi put, a godinu pre toga Karimu Benzemi. Sada, nakon ere Mesija i Ronalda, postoji mnogo neizvesnosti oko osvajača ove nagrade, a na nama je da sačekamo i vidimo kome će pripasti ovo prestižno priznanje.

BONUS VIDEO