EKSPLODIRALA BOMBA U ITALIJI! Mario Baloteli pojačao redove Đenove!


IZVOR: Republika - 28.10.2024 | 19:52


Baloteli se vraća u Seriju A!

Foto: Ap photo
EKSPLODIRALA BOMBA U ITALIJI! Mario Baloteli pojačao redove Đenove!

Nakon četiri godine, Mario Baloteli se vraća na italijansku fudbalsku scenu, potpisavši ugovor sa Đenovom. Nekadašnji reprezentativac Italije nosiće dres sa brojem 45, a spekulacije o njegovom potencijalnom prelasku u sofijski CSKA su razrešene ovim transferom.

Baloteli je već imao priliku da igra za Inter i Milan, kao i za Brešu. Takođe, nosio je dres Monce, koji mu je bio poslednji klub u Italiji pre odlaska u inostranstvo. Van granica Italije, nastupao je za Mančester siti, Liverpul, Nicu, Olimpik Marselj, Adanu i Sion, osvajajući tri titule sa Interom i Premijer ligu sa Mančester sitijem, kao i Ligu šampiona. POGLEDAJ GALERIJU

Baloteli je 2010. godine proglašen za najboljeg mladog igrača na svetu, a za reprezentaciju Italije odigrao je 36 utakmica, osvojivši drugo mesto na Evropskom prvenstvu 2012. i treće mesto na Kupu konfederacija 2013. Dolazak Balotelija u Đenovu bi trebalo da bude značajan doprinos u borbi kluba za opstanak, s obzirom da se "Grifoni" trenutno nalaze na 18. mestu tabele, sa svega šest osvojenih bodova u devet odigranih utakmica.

 

 


Mario Baloteli se vraća na Apenine sa bogatim iskustvom i značajnim uspesima u karijeri, te će njegov dolazak sigurno privući pažnju navijača i medija. Đenova će imati priliku da iskoristi njegov potencijal i iskustvo kako bi se izborila za ostanak u eliti italijanskog fudbala. S nestrpljenjem se očekuje njegov povratak na teren u dresu "Grifona".

 

 

BONUS VIDEO