RADONJIĆ KAO IZ TOPA NAKON POBEDE: Videćemo šta će biti sutra...


IZVOR: M.S - 19.02.2022 | 18:26


Košarkaši Crvene zvezde plasirali su se u finale Kupa Radivoja Koraća pobedom u dvorani "Čair" nad ekipom Mege rezultatom 72:53.

Foto: Starsport
RADONJIĆ KAO IZ TOPA NAKON POBEDE: Videćemo šta će biti sutra...

Svoje impresije nakon plasmana u finale izneo je i strateg crveno-belih Dejan Radonjić:

- U suštini, jedna agresivnost da se dobije meč, to smo uradili... Početak je bio ne tako dobar, bilo je grešaka u oba pravca, nismo uspevali da uđemo u ritam. Talentovan je tim Mega,  koristio je sve to u tom prvom kvartalu. Igrali smo utakmicu pre oko 30 dana i bili smo svesni da ćemo morati da uložimo dosta da dođemo do pobede. Podigli smo potom nivo odbrane, bili bolji napadački, pronašli rezultat. Nastavili smo potom u tom ritmu. I tako smo slavili večeras. Zahvalio bih se našim navijačima na sjajnoj podršci.

Foto: Starsport

Nikola Kalinić

- Svakako je to jako važno, uspeli smo da budemo dobri, bolji nego u ABA ligi u toj tranzicionoj odbrani. Protiv Mege to mora da se uradi.

- Radi se o samo par sati, ne bih apostrofirao to. U svakom sluačju pookušačemo da se pripremimo i odigramo što bolje sutra u finalu.

- Smatram da je taj odbrambeni deo bio dobar osim na početku, mi smo uspevali da porizvedemo neke lake poene, što bi bilo dobro da popravimo. Pre neki dan smo šutirali dobro, danas slabije, videćemo kako će to biti sutra.

Foto: Starsport

Nikola Ivanović

Nikola Ivanović je takođe izneo svoje impresije nakon trijumfa nad Megom:

- Malo lošiji i nervozniji start, što nije bilo očekivano, ali generalno poslednja dva dana moramo da budemo zadovoljni kako smo odigrali i rasporedili minute. Moramo da budemo zadovoljni, igrali smo protiv Mege nedavno, nezgodna ekipa, koja igra u visokom ritmu, ali već posle druge četvrtine smo uspeli da kontrolišemo meč i da slavimo.

BONUS VIDEO: