POTRES U BEOGRADU KAKAV SE NIKADA NEĆE PONOVITI: Proslavljeni trener Partizana SEO na klupu Crvene zvezde!


IZVOR: Republika - 28.04.2022 | 13:59


Oglasio se i izazvao buru.

Foto: Starsport
POTRES U BEOGRADU KAKAV SE NIKADA NEĆE PONOVITI: Proslavljeni trener Partizana SEO na klupu Crvene zvezde!

Proslavljeni trener Partizana Duško Vujošević otkrio je sa kojim motivom je svojevremeno sedeo na klupi Crvene zvezde. Miljenik Grobara je poručio da je uvek imao najveću želju da nadigra upravo crno-bele.

Kada sam otišao u Zvezdu, najviše sam hteo da dobijemo Partizan. Iz neke želje za osvetom. Neke uspehe Partizana nisam gledao sa velikim oduševljenjem. Tako je to kad trener ode iz nekog kluba. Sada često u mojim intervjima stavljaju da ja navijam za Zvezdu. Ja to nikada nisam rekao. Samo sam rekao da ja kad nigde ne radim, navijam za Partizan. Kad negde radim navijam, za klub gde radim. Urednicima je uvek atraktivno da nešto izmene. Tog momenta sam zaista navijao za klub u kome radim, a to je bila Zvezda. I želeo sam do dobijem Partizan sa velikom strašću - prisetio se Vujošević u razgovoru za "Sportklub".

Foto: Starsport

Motiv više protiv Partizana - Dule Vujošević

Podsetimo, iskusni stručnjak je početkom 90-ih godina prošlog veka trenirao klub sa Malog Kalemegdana, a potom je u novom milenijumu bio tvorad "novog Partizana" sa kojim je osvojio desetine trofeja, uz redovno učešće u Evroligi sve do 2014. godine.

BONUS VIDEO