PLANULE KARTE ZA F4 U BEOGRADU! RASPRODATO!


IZVOR: V.Z. - 08.05.2022 | 19:00


Beogradska Arena goreće na završnom turniru Evrolige od 19. do 21. maja! Svih 18.000 karata po meču ekspresno je planulo, pa u našu najveću dvoranu, koja će drugi put biti domaćin eliti, kao i 2018, neće moći igla da padne.

Foto: Tanjug/AP
PLANULE KARTE ZA F4 U BEOGRADU! RASPRODATO!

To je potvrdio i Goran Vesić, predsednik Počasnog odbora za organizaciju fajnal-fora.

- Karte za predstojeći završni turnir Evrolige su rasprodate. Za one koji nisu kupili karte ili se nisu setili da to učine na vreme, obezbedićemo javno gledanje utakmica na gradskim trgovima - poručio je Vesić.

Za šampionski prsten 2022. boriće se branilac titule Efes, koji će u polufinalu igrati protiv Olimpijakosa, dok će u drugom polufinalu snage odmeriti španski velikani Barselona i Real, koji je podigao pehar u Areni 2018. Najveću podršku imaće atinski crveno-beli jer su Grci navodno kupili čak 45 odsto ulaznica, a slede Španci (Real i Barselona po 16 odsto), dok su po pet odsto kupili navijači Efesa i ljubitelji košarke u Srbiji. Interesantno, pristalice Makabija su kupile šest odsto karata, a "ponos Izraela" i nije stigao do turnira. Svi oni će ostaviti veliki novac u Beogradu i našoj zemlji.

EVROLIGA

POLUFINALE

19. maj

Real Madrid - Barselona

Olimpijakos - Efes

- Ako znamo da oni prosečno ostaju četiri dana, a da dnevno troše s hotelom oko 300 evra, znači da će u Beograd doneti skoro 22 miliona evra. To nije sve. Na to treba dodati ekipe učesnice završnog turnira i timove koji ih prate i novinare - dodao je zamenik gradonačelnika Beograda.

Vesić je ukazao da Beograd neće biti samo centar košarkaškog sveta već će se završni turnir Evrolige prenositi, što direktno, što odloženo, u skoro svim evropskim zemljama i više desetina zemalja van našeg kontinenta, a naša privreda će zaraditi ukupno preko 25 miliona evra.

BONUS VIDEO: