NE ZNA HOĆE LI IGRATI ZA SRBIJU: Jokić nas opet sve za*ebava!


IZVOR: Ekipa Srpskog telegrafa - 14.05.2022 | 04:45


Tek što je u rodnom Somboru ispred svoje štale "Drim kečer" dobio nagradu za drugu uzastopnu MVP titulu u regularnom delu sezone NBA lige, centar Denvera Nikola Jokić ponovo je počeo da se zajebava sa čitavom nacijom izjavama o reprezentaciji Srbije.

Foto: Tanjug/AP
NE ZNA HOĆE LI IGRATI ZA SRBIJU: Jokić nas opet sve za*ebava!

Nikola je sa Denverom krajem aprila ispao iz plej-ofa, što znači da će za odmor do početka Evrobasketa (1. septembar) imati više od četiri meseca. Međutim, ni to ne predstavlja garant da će obradovati narod i pomoći saigračima u reprezentacije da napadnu zlato na kontinentalnom takmičenju.

- Pričao sam sa selektorom Svetislavom Pešićem. Imamo neki plan. Videćemo da li će to tako da bude. Videćemo još šta će se izdešavati. Ne mogu sada da dam odgovor, sačekaću još - dao je nemušt odgovor Nikola Jokić na pitanje hoće li igrati za nacionalni tim.

Ono što bi trebalo da se "izdešava" jeste potpisivanje supermaks ugovora s Denverom, vrednog 252 miliona dolara. Biće to najveći ugovor u istoriji NBA lige, ali Jokić bi mogao da se ugleda na Janisa Adetokumba, koji je bio u sličnoj situaciji. On je pre dve godine potpisao supermaks ugovor sa Milvokijem, a najavio je da jedva čeka da zaigra na Evrobasketu za Grčku.

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Za razliku od Jokića, njegov menadžer Miško Ražnatović dao je nešto optimističniji odgovor kada je reč o njegovom klijentu i Srbiji.

- Iskreno, ja u ovom trenutku ne znam, kao što mislim da i niko drugi ne zna. Kao što sam i nekoliko puta ranije rekao. Nikola nije protiv igranja za reprezentaciju, potrebno je da se neke okolnosti nađu na nekom mestu. Ja sam nekoliko puta rekao, imajući u vidu da je sezona za njega završena ranije, da je to jednostavnije nego prethodnih sezona. Verujem da će u nekom narednom periodu ta odluka biti poznata - izjavio je Ražnatović za portal Telegraf.rs i dodao:

- Ja svim svojim igračima kažem da igraju za reprezentaciju ukoliko su u mogućnosti, tako da ni ovde nema nikakve razlike. To je poznat stav, ja ga nisam ponovio ove godine, to je nešto što postoji otkad on sarađuje sa mnom.

BONUS VIDEO: