Teške reči na račun Pešića! Oglasio se i zakucao Karija u zemlju!


IZVOR: Republika - 10.08.2022 | 07:49


Nije ga štedeo!

Foto: Starsport
Teške reči na račun Pešića! Oglasio se i zakucao Karija u zemlju!

Neakdašnji pomoćni trener Košarkaške reprezentacije Srbije Miroslav Muta Nikolić izneo je niz kritika na račun sadašnjeg selektora Svetislava Pešić zbog odluke da precrta Miloša Teodosića sa spiska uoči EP:

- Ako je tako, pa zašto ga je onda zvao? To je potcenjivanje! Naravno, svaki trener/selektor ima pravo sam da odluči. Ali, zar nije Pešić unapred spremio koncepciju i mogao da vidi da li se neki igrač uklapa u nju ili ne, pogotovo kada je Miloš u pitanju?

Foto: Starsport

Miroslav Muta Nikolić

- Nije pošteno ni prema kome, a posebno ne prema njemu, da se nagađa. Uvek se gospodski ponašao. Kada smo sarađivali u seniorskoj reprezentaciji neprestano se odazivao na poziv, igrao i sa što bi se reklo jednom nogom. Prvi je bio na pripremama. Pa, dao je mnogo toj reprezentaciji... Mislim da nije zaslužio da javnost nagađa razloge. Ako je već selektor doneo takvu odluku kakva jeste, javnost treba da zna direktno. Ne vidim šta je problem... Posle se pitamo zašto neko neće da se odazove. Moramo malo više da se poštujemo međusobno- istakao je Muta za "Mozzartsport".

BONUS VIDEO: