JOKIĆ GA PRETVORIO U ZVER: "Delije" u TRANSU zbog novog NBA pojačanja Zvezde!


IZVOR: Republika - 27.12.2022 | 22:56


Najnovija akvizicija crveno-belih presrećna zbog dolaska u glavni grad Srbije.

Foto: Tanjug/AP
JOKIĆ GA PRETVORIO U ZVER: "Delije" u TRANSU zbog novog NBA pojačanja Zvezde!

Crvena zvezda je uspela da dovede NBA pojačanje na poziciji organizatora igre u liku Fakunda Kampaca, a njegov dolazak izazvao je pravu euforiju među "Delijama".

Argentinac je sezonu počeo u Dalasu, lane je igrao za Denver, a u tom periodu je dosta napredovao uz srpskog centra Nikolu Jokića.

Izuzetno sam napredovao uz Jokića. Jedan je od najboljih igrača na svetu, igra na visokom nivou i sve saigrače čini boljim. Malo ko to može da izvede. Luka Dončić i on. To je ludo. Na terenu i van njega je pobednik, uvek razmišlja kako da dobija utakmice, vrlo teško je naći takvog igrača - naveo je Kampaco za "Mozzartsport", još jednom istakavši da je presećan što je pojačao klub sa Malog Kalemegdana.

Foto: Starsport

Hiljade "Delija" na debiju Kampaca

Osećam se sjajno, drago mi je što sam ovde. Uzbuđen sam što sam počeo da igram za ovaj tim. Beograd je sjajan i crveno-bela porodica mi život čini lakim. Gradimo nešto veliko, imamo odličan tim i spremni smo da nastavimo u ovom ritmu - zaključio je vlasnik srebrne medalje sa Mundobasketa 2019. godine.

Crveno-bale naredni evroligaški izazov očekuje već u petak, kada u dvoranu "Aleksandar Nikolić" stiže Barselona, a kladionice uoči spektakla favorizuju španskog giganta.

BONUS VIDEO