OVO JE NAJBOLJI DEO GODINE: Stefan Jović sumirao utiske posle spektakla u polufinalu kupa! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 18.02.2023 | 14:55


Srpski reprezentativac iz prvh redova prati borbu za "Žućkovu levicu".

Foto: Aleksa Simić
OVO JE NAJBOLJI DEO GODINE: Stefan Jović sumirao utiske posle spektakla u polufinalu kupa! (VIDEO)

 

Košarkaši Crvene zvezde uspeli su da savladaju Partizan sa 83:75 u polufinalu Kupa Radivoja Koraća i na taj način obezbede plasman u veliko finale.

U Nišu je ovih dana prisutan veliki broj ljudi iz sveta košarke, a jedan od njih je i Stefan Jović, koji je i rođen u ovom gradu. On je dan nakon večitog derbija izneo svoje utiske o celokupnom događaju.

- Prvo mi je jako drago kada sam kod kuće, što mogu da dođem ovde. Druga stvar, Kup Koraća, naravno pratimo Zvezdu, navijamo za njih i očekujemo da ćemo večeras doći do titule - započeo je priču Jović.

Prokomentarisao je i to kako Niš izgleda u vreme Kupa Koraća, posebno u vreme derbija.

- Standardno kada je derbi u pitanju, ceo grad je bio u kolapsu, razne blokade, ništa novo što se toga tiče. Vlada jako velika euforija, drago mi je što smo uspeli da dobijemo.

Foto: Starsport

Stefan Jović u dresu Crvene zvezde

Dodao je i da Nišlije uživaju u ovom delu godine.

- Ovo je najbolji deo godine, Nišlije uživaju kada mogu da dođu na utakmice klubova za koje navijaju i u ovom produženom vikendu. Drago mi je da je Niš i ove godine domaćin kupa.

Za kraj osvrnuo se i na predstojeće kvalifikacije za Svetsko prvenstvo.

- Tako je, najbitnija stvar je da imamo sve igrače na raspolaganju. Mislim da će sada biti mnogo bolje nego u prošlom prozoru, već sam dobio neke informaicije ko će biti tu. Imamo Grčku na strani u petak, posle Velika Britanija kod kuće, jedna utakamica nam je dovoljna, biće sve kako treba - rekao je Jović, a za kraj dodao i da se nada da će sve biti rešeno već u Grčkoj.

Podsetimo, veliko finale Kupa Radivoja Koraća je zakazano za večeras od 21 čas, a sastaće se Crvena zvezda i Mega.

BONUS VIDEO