SKANDAL! Bivša NBA zvezda ZLOSTAVLJALA ženu! Davio je, pa ZAVRŠIO u ZATVORU!


IZVOR: Republika - 06.03.2023 | 12:56


Nekadašnji NBA as Entoni Morou optužen je za zlostavljanje svoje žene iz Severne Karoline, koju je davio golim rukama

Foto: Ap photo
SKANDAL! Bivša NBA zvezda ZLOSTAVLJALA ženu! Davio je, pa ZAVRŠIO u ZATVORU!

Morou je uhapšen u rodnom gradu Šarlotu zbog skandala koji je napravio, a protiv njega se vodi postupak za napad na suprugu, koju je navodno davio, a takođe se tereti i za pretnje i otmicu.

Prema pisanju američkih medija, on je 10. februara završio iza rešetaka, ali je platio kauciju od 15.000 dolara i pušten je 12. februara na slobodu.

Međutim, u javnost je procurila optužnica protiv Moroua koju su lansirali mediji, gde se navodi da ga je žena sa kojom se u to vreme zabavljao tužila zbog ogrebotina na vratu, imala je rasečenu usnu, kao i povrede na čelu, pošto je davio golim rukama.

Entonijev advokat je naglasio da je njegov klijent negirao sve optužbe.

- On veruje u naš pravosudni sistem i ima puno poverenje da će pregled dokaza otkriti da nije kriv - rekao je advokat Moroua.

 

 

Ovaj košarkaš je 10 sezona igrao u NBA ligi, braneći boje Golden Stejta, Nju Džersija, Atlante, Dalasa, Nju Orleansa, Oklahome i Čikago Bulsa.

Tokom pet sezona je beležio prosečno preko 10 koševa i bio igrač sa ozbiljnom karijerom, predstavljajući značajnog aduta u ekipama gde je nastupao.

BONUS VIDEO