SVI SE PLAŠE CRNO-BELIH: "Partizan je NAJTEŽA moguća utakmica!"


IZVOR: Republika - 16.04.2023 | 14:15


Trener Zadra ističe da će njegov tim pokušati da što duže bude konkurentan lideru na tabeli.

Foto: Starsport
SVI SE PLAŠE CRNO-BELIH: "Partizan je NAJTEŽA moguća utakmica!"

Regularni deo takmičenja u AdmiralBet ABA ligi se bliži kraju, a u okviru poslednjeg kola snage će u dvorani "Krešimir Ćosić" odmeriti ekipe Zadra i Partizana.

Pred ovaj meč oglasio se i trener domaćih Danijel Jusup, koji ističe da je pred njegovim timom najteža moguća utakmica na domaćem terenu.

- Partizan je najteža moguća utakmica na domaćem parketu. Nakon meča sa Splitom, nema se mnogo vremena. Danas ćemo napraviti regeneracijski trening, sutra ujutro pripremu za utakmicu, to je najviše što u ovom okolnostima možemo. Moramo da damo sve od sebe da budemo konkurentni i što duže u utakmici. Mislim da su igrači svesni toga i da će dati onoliko koliko mogu - istakao je Jusup.

Foto: Starsport

Danijel Jusup, trener Zadra

Sa njim se slaže i Sani Čampara, košarkaš hrvatske ekipe, koji kaže da njegov tim mora da pokaže zube ekipi koja će nastupati u Top 8 fazi Evrolige.

- Čeka nas posljednja utakmica regularnog dela ABA lige i želimo da se pokažemo u što boljem izdanju protiv ekipe koja je ušla u Top 8 Evrolige. Partizan igra odličnu košarku ove sezone, ali mislim da im moramo da pokažemo zube na domaćem terenu. Imamo malo vremena nakon utakmice sa Splitom, moramo što pre zaboraviti tu utakmicu i okrenuti se Partizanu i narednim izazovima - rekao je Čampara.

Podsetimo, pred meč poslednjeg, 26. kola, Partizan je prvi na tabeli, sa skorom od 22 pobede i 2 poraza, dok Zadar ima učinak 11-14, i trenutno je na sedmom mestu.

BONUS VIDEO