OBRADOVIĆ PRED BUDUĆNOST! Biće NOVIH stvari, na nama je da PROBAMO!


IZVOR: Republika - 20.04.2023 | 15:07


Trener Partizana Željko Obradović rekao je da je njegova ekipa spremna za poslednju ligašku utakmicu protiv Budućnosti, pred start plej-ofa AdmiralBet ABA lige.

Foto: Starsport
OBRADOVIĆ PRED BUDUĆNOST! Biće NOVIH stvari, na nama je da PROBAMO!

Pobedom u "Morači", lider AdmiralBet ABA lige bi i definitivno osigurao prvu poziciju na tabeli, uoči starta plej-ofa.

- Poslednja utakmica, svesni smo značaja. Ono što je bitno je da smo napravili skauting, ali je činjenica da je Budućnost promenila trenera i da će sigurno biti nekih novih stvari u njihovoj igri. Na nama je da probamo na samoj utakmici da reagujemo i da vidimo da li ima nekih noviteta, što se taktike tiče. Zdravi smo, spremni i svesni šta nas očekuje protiv ekipe koja ima kvalitet i koja na domaćem terenu igra sasvim drugačije - rekao je Obradović za klupski sajt.

Budućnost će u petak ugostiti Partizan od 19 časova, u odloženoj utakmici 22. kola AdmiralBet ABA lige. Četvrtfinalista Evrolige je prvi na tabeli ligaškog dela sa 23 pobede i dva poraza, ispred večitog rivala Crvene zvezde koja je na skoru 21-3.

Foto: Tanjug

 

Košarkaš kluba iz Humske Uroš Trifunović naglašava da je utakmica u "Morači" najbitnija u dosadašnjem delu sezone.

- Želimo da obezbedimo prvo mesto koje nam je jako važno pred početak plej-ofa. Svi znamo koliko dugo Partizan nije bio prvi na kraju ABA lige. Dugo sam ovde, znam kako izgleda gostovanje u punoj Morači i koliko je teško. Dobra su ekipa, koja će sigurno pokazati reakciju na promenu trenera. Mi treba da budemo fokusirani, da igramo našu igru i sigurno ćemo obaviti dobar posao - istakao je Trifunović.

Budućnost rasterećeno ulazi u predstojeći okršaj, pošto je takođe obezbedila treću poziciju i nastaviće takmičenje u plej-ofu. Podgorički "plavi" su trenutno na bilansu od 18 pobeda i 7 poraza.

BONUS VIDEO