NEZAPAMĆENO! Anonimni DONATOR Partizanu uplatio ASTRONOMSKU sumu!


IZVOR: Republika - 26.04.2023 | 11:43


Još jedna sjajna vest za navijače "parnog valjka".

Foto: Starsport
NEZAPAMĆENO! Anonimni DONATOR Partizanu uplatio ASTRONOMSKU sumu!

Košarkaški klub Partizan nedavno je pokrenuo donatorsku akciju "Jedan Partizan imamo" na inicijativu navijača, a sa ciljem otplate poreskog duga, kako bi klub mogao da nesmetano funkcioniše u narednim godinama i da bez problema igra Evroligu.

Do sada, prema zvaničnim podacima kluba, stiglo je preko 12.500 donacija, a prikupljeno je za sada više od milion evra. Ipak, sada je na račun Partizana stigla najnovija uplata, najveća do sada, ali se ne zna ko je donator, pošto je on želeo da ostane anoniman.

Klub je naveo i da ova akcija trajati "od 19. aprila do 13. maja nakon čega će Klub uplatiti prvu tranšu za namirenje poreskog duga i ući u proceduru za izmirenje poreskog duga".

- Jedine zvanične instrukcije za uplatu su one postavljene kroz zvanična glasila KK Partizan. Svedoci smo nekoliko pokušaja obmane putem društvenih mreža i ovim putem Klub apeluje na navijače da isključivo slede instrukcije za uplatu koje su istaknute kroz sajt i društvene mreže KK Partizan - dodaje se u saopštenju.

Osim anonimnog donatora, na vrhu liste se nalaze i Ostoja Mijailović, Milija Babović, Dejan Čakajac, Nebojša Iković i Nebojša Šaranović, koji su svi uplatili po 100.000 evra na račun ovog kluba.

Podsetimo, košarkaši Partizana su savladali u utorak ekipu Reala sa 89:87 u prvom meču četvrtfinalne serije, čime su napravili ogroman korak ka plasmanu na fajnl-for elitnog takmičenja.

BONUS VIDEO