PAPRENO SKUPO: Osvanuo oglas - evo za koliko se prodaje karta za meč Partizana i Reala! (FOTO)


IZVOR: Republika - 27.04.2023 | 15:57


Neverovatno interesovanje vlada za meč u Beogradu.

Foto: Starsport
PAPRENO SKUPO: Osvanuo oglas - evo za koliko se prodaje karta za meč Partizana i Reala! (FOTO)

Košarkaši Partizana igraju trenutno četvrtfinalnu seriju Evrolige sa ekipom Real Madrida, a u prvom duelu su crno-beli stigli do velikog brejka, pobedom u gostima, rezultatom 89:87.

Jasno je bilo da će meč sa aktulenim vicešampionom Evrope izazvati ogromno interesovanje kod navijača, a pobeda u španskoj prestonici je to samo podigla da dodatan nivo, pa se tokom dana, ispred Arene, stvorila ogromna kolona navijača Partizana, koji su čekali u redu da kupe kartu za okršaj sa velikanom evropske košarke.

Gužva je bila od ranog jutra, neki su čekali i od šest ujutru, ali je na kraju prodato svega osam ulaznica. Ostali su čekali u redu satima, ali uzaludno, pošto je Arena rasprodata, pa više ne postoji šansa da se pronađu ulaznice za dugo očekivani duel.

Ili ipak nije tako? Na popularnom sajtu "KupujemProdajem" se pojavio oglas, u kom se navodi da se karta za meč Partizana i Reala prodaje, i to po ceni od 12 hiljada dinara. Takođe, dodaje se da postoji četiri karte za ovaj meč, tako da vlasnik ulaznica na ovome može da profitira čak 48.000.

Foto: Printscreen/KupujemProdajem

Cena karte na sajtu za meč sa Realom

Jasno je da će ovaj oglas privući dosta pažnje, a da će čovek koji ima karte u svom posedu dobro zaraditi. On je ispod oglasa napisao i da mu zainteresovani pošalju samo broj, a da će on zatim odlučiti kome će dati ulaznice.

Treći meč u seriji, a prvi u Beogradu, će biti odigran u utorak, 2. maja, sa početkom u 20:45. Potencijalni četvrti meč je na programu dva dana kasnije, u isto vreme.

Pre toga, ova dva kluba čeka još jedan okršaj, u Madridu, a on je na programu u četvrtak, takođe od 20:45.

BONUS VIDEO