NIJE MU PRVI PUT! Ovo su svi ISPADI Jabuselea! Čak TRI incidenta za manje od godinu dana! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 28.04.2023 | 12:23


Prethodna dva skandala Geršon Jabusele prošao je bez kažnjavanja, sada se neće izvući.

Foto: Starsport
NIJE MU PRVI PUT! Ovo su svi ISPADI Jabuselea! Čak TRI incidenta za manje od godinu dana! (VIDEO)

Bez obzira na odluke Evrolige oko izricanja kazni za prekid meča u Madridu, u kome su se potukli igrači Reala i Partizana, najtežu suspenziju mora da pretrpi Geršon Jabusele!

Franucski centar je nasrnuo na Dantea Egzuma, koga je odgurnuo, zbog čega je na Australijanca naleteo Gabrijel Dek i nagazio ga. Košarkaš crno-belih pretrpeo je povredu tetive stopala, pa se na štakama vratio u Beograd.

Ono što je posebno zanimljivo u vezi Francuza jeste da mu ovo nije prvi ispad u karijeri, već treći za poslednjih deset meseci!

Foto: Starsport

 

Mediji u Grčkoj su se pozabavili Geršonovom karijerom, napomenuvši još dva haosa u kojima je Jabusele bio akter.

Preciznije, prvi put, juna prošle godine se, posle poraza od Barselone u drugom meču finalne serije plej-ofa ACB lige, zaleteo prema arbitru, uneo mu se u facu i počeo da vrišti na njega. Čelnici španskog šampionata ostali su "slepi" na ovakvo ponašanje igrača Reala, pa je prošao bez suspenzije!

Naredni slučaj zabeležen je u oktobru 2022. kada je Jabuseleu opet "pao mrak", posle utakmice sa Baskonijom. Francuz je, u trenucima izlaska sa parketa, provocirao navijače tima iz Vitorije, hvatajući se za međunožje, ali mu je i tada progledano "kroz prste".

Poslednji slučaj grehova Geršona Jabuselea zabeležen je sinoć u Madridu, kada je uličarski nasrnuo na Dantea Egzuma.

Teško će se Francuz i četvrti put provući, a da ne bude kažnjen. Što je mnogo, mnogo je.

 BONUS VIDEO