DOLAZI DA BODRI SVOJ KLUB! U Arenu stiže SPECIJALAN gost! Kako će REAGOVATI navijači Partizana?


IZVOR: Republika - 01.05.2023 | 11:24


Fudbaler madridskog Reala Luka Modrić prisustvovaće utakmici između Partizana i Reala u utorak veče.

Foto: Starsport
DOLAZI DA BODRI SVOJ KLUB! U Arenu stiže SPECIJALAN gost! Kako će REAGOVATI navijači Partizana?

Kapiten fudbalske reprezentacije Hrvatske i vezista madiridskog Atletika nije propustio priliku da dolaskom u Beograd, ne odgleda meč svog kluba protiv Obradovićevog tima. Naime, to je njegova velika želja, a da li će je ostvariti, znaće se u utorak 2. maja, kada na parket Arene istrče košarkaši Partizana i Reala.

Modrić je doputovao u srpsku prestonicu, kako bi zalečio povredu mišića, te ide na terapije kod Marijane Kovačević koja je tokom Australijan opena pomogla i najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću, da sanira bol u ramenu.

Luka se povredio u utakmici La lige, koju su "kraljevići" igrali protiv Đirone (4:2) i od tada je van stroja.

U Madridu su se nadali da će se oporaviti do prve utakmice polufinala Lige šampiona protiv Mančester sitija, ali nije sve išlo glatko, pa je Hrvat pokušao da povratak na teren ubrza odlascima kod lepe Marijane.

Foto: Tanjug/AP

Luka Modrić želi da prisustvuje meču Partizana i Reala

Mediji u Španiji su najavljivali da će se kapiten reprezentacije komšija oporaviti do finala Kupa Kralja, koje se igra 6. maja protiv Osasune, što bi značilo i za dvomeč sa Mančester sitijem u polufinalu Lige šampiona, tri dana kasnije, odnosno, 17. maja kada je na programu revanš, međutim, to se nijje desilo.

Hrvatski vezista još nije potpisao novi ugovor sa Realom, ali španski mediji tvrde da je to stvar rutine, jer će mu klub sa "Bernabeua" ponuditi još jednu sezonu saradnje i staviti tačku na spekulacije oko njegovog odlaska u Saudijsku Arabiju, obzirom da "šeici" nude 50.000.000 evra za dvogodišnji ugovor sjajnom hrvatskom vezisti.

BONUS VIDEO