IZ BEOGRADA IDEMO U KAUNAS! Mijailović OTKRIO koliko je SKUPLJENO novca za DUG, progovorio o profesoru Željku... OVO je POTREBNO Partizanu!


IZVOR: Republika - 01.05.2023 | 11:37


Predsednik Partizana je tokom gostovanja u jutarnjem programu TV Pink otkrio da će crno-beli sve preduzeti kako bi izmirili poreski dug prema državi.

Foto: Starsport
IZ BEOGRADA IDEMO U KAUNAS! Mijailović OTKRIO koliko je SKUPLJENO novca za DUG, progovorio o profesoru Željku... OVO je POTREBNO Partizanu!

Uoči odlučujućih mečeva protiv Real Madrida u rasprodatoj Areni, prvi čovek kluba iz Humske pozvao je sve grobare da korektno navijaju i predstavljaju "šestog igrača" svojim ljubimcima.

Mijailović se nada da će iz Beograda poći reka navijača ka fajnal-foru u Kaunasu, kao i da ne želi da se to dogodi iz Madrida. Ovom prilikom, predsednik Partizana najavio je da će klub učiniti sve da u što kraćem roku izmiri dug prema Republici Srbiji i da će platiti porez koji se poslednjih 15 godina nije izmirio.

Istovremeno je otkrio da su navijači u akciji "Jedan Partizan imamo" prikupili već 1.500.000 evra.

- Naša organizacija je sada postala jako velika, postala je širom Evrope ponovo prepoznatljiva, naš broj navijača je neverovatan. Što se tiče našeg duga za porez, mi ćemo ga plati i da tu stavimo tačku. Ne osporavamo ga i mislim da je fer i pošteno da ga platimo, jer biti delom budžetski korisnik, a ne plaćati obaveze prema državi, dati u budžet ono što dugujete, nije fer. Ne možete da tražite od nekoga nešto, a da ne izvršavate svoje obaveze - rekao je Ostoja Mijailović.

Foto: Starsport

 

Ne napušta ga optimizam pred mečeve sa najtrofejnijim evropskim klubom, iako će crno-beli biti lišeni pomoći suspendovanih kapitena Kevina Pantera i centra Matijasa Lesora:

- Željko je profesor košarke, gde god da odemo svi ga u Evropi pozdravljaju ili mu se klanjaju. Jedino je Real Madrid osvojio više titula u Evroligi - 10, a Željko je trenutno na devet. Velike su šanse da se biormo za novu titulu, ako prevaziđemo trenutne probleme koje imamo neigranjem Pantera i Lesora - kaže prvi čovek kluba iz Humske i dodaje:

- Potreban nam je vetar u leđa naših navijača, da se ne vraćamo u Madrid i da izbegnemo petu utakmicu na njihovom terenu. Nama su onda šanse velike, jer igramo vrhunsku košarku, imamo veliku podršku kako ovde tako i u Evropi, jer pošten rad uvek ipslati. Svaki pošten rad u životu, muka da se nešto stvori na kraju se vrati, a ovo nam je nagrada za mukotrpan rad svih ovih godina u kojima smo se trudili da ćutimo i radimo, nikog da ne oštetimo zbog naših interesa. Sada treba da stisnemo zube i da se izborimo sa ovom situacijom i da odemo na fajnal-for iz Beograda, a ne iz Madrida - istakao je Mijailović.

BONUS VIDEO