NAJNOVIJA VEST: Crvena zvezda Meridianbet započela pregovore sa Kampacom!


IZVOR: Republika - 11.05.2023 | 15:00


Delije sa nestrpljenjem čekaju ishod razgovora sa Argentincem, koji je ekspresno stekao status miljenika navijača na Malom Kalemegdanu.

Foto: Starsport
NAJNOVIJA VEST: Crvena zvezda Meridianbet započela pregovore sa Kampacom!

Gotovo nezapamćenu euforiju među navijačima Crvene zvezde Meridianbet izazvao je dolazak argentinskog plejmejkera Fakunda Kampaca (32), a klub sa Malog Kalemegdana želi da zadrži omalenog organizatora igre na duži vremenski period.

Crveno-beli su u četvrtak započeli pregovore sa Kampacom kako bi produžili ugovor, a za njegove usluge interesuju se evropski velikani poput njegovog bivšeg kluba, Reala, ali i Panatinaikosa, Efesa i učesnika F4 - Monaka.

Odluka je na Argentincu, koji je u kratkom vremenskom periodu pokazao da se radi o maestralnom igraču i lideru koji predstavlja produženu ruku trenera Duška Ivanovića na parketu.

Foto: Starsport

Crveno-beli mu dostavili ponudu - odluka je na Argentincu

Kampacov početak u Zvezdi Meridianbet obeležen je tromesečnom zabranom licenciranja, izreknutom od strane elitnog takmičenja, a kada je zaigrao pokazao je sav svoj raskošan talenat.

Na evroligaškim parketima beležio je prosečno 15 poena, šest skokova i dve "krađe" po utakmici, ali nije uspeo da pomogne crveno-belima da izbore plasman u top 8 fazu.

Kampaco je sa Zvezdom osvojio Kup Radivoja Koraća u Nišu, sada ga čekaju borbe za pehar u AdmiralBet ABA ligi i KLS, a kakav će biti ishod pregovora sa važećim srpskim i regionalnim prvakom videćemo u narednom periodu...

BONUS VIDEO