POTVRĐENO USRED PLEJ-OFA NA JADRANU: Sledeće sezone stiže NOVI TRENER!


IZVOR: Republika - 16.05.2023 | 07:16


Pala odluka posle razočaravajućih rezultata, u glavni grad Crne Gore dolazi stručnjak koji se istakao radom u slovenačkim klubovima.

Foto: Starsport
POTVRĐENO USRED PLEJ-OFA NA JADRANU: Sledeće sezone stiže NOVI TRENER!

Košarkaši Crvene zvezde MeridianBet deklasirali su Budućnost rezultatom 93:55 u prvom meču polufinalne serije AdmiralBet ABA lige, a usred plej-ofa na Jadranu isplivala je informacija da će na klupu plavih sesti bivši trener Cedevita Olimpije Jurica Golemac.

Ova vest potvrđena je od strane podgoričkih medija uoči okršaja u Pioniru, a velika je verovatnoća da je poremetila ekipu i uticala na očajno izdanje izabranika Petra Mijovića u Beogradu.

Golemac je sa Ljubljančanima osvojio tri titule prvaka Slovenije, a sa njim će tim iz "Morače" na leto pretrpeti velike kadrovske promene.

Foto: Starsport

Golemac od leta na "užarenoj" klupi Podgoričana

Podsetimo da je Budućnost u sezonu ušla sa Vladom Jovanovićem kao šefom struke i ogromnim ambicijama, ali je rastanak usledio nakon ispadanja iz Evrokupa, te je Mijović imenovan kao privremeno rešenje.

Utakmica broj 2 u borbi za finale regionalnog takmičenja na programu je narednog utorka (23. maj), crveno-beli su apsolutni favoriti za prolaz, a Podgoričani su očigledno odlučili da na vreme reše goruće pitanje, kako ne bi ponovili greške iz tekuće takmičarske godine koja je, za sada, razočaravajuća za popularne varvare.

BONUS VIDEO