NIKOLA JOKIĆ NASMEJAO NOVINARE DO SUZA! "Džokerov" ODGOVOR o porodici je sve ODUŠEVIO! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 27.05.2023 | 22:28


Košarkaši Denvera čekaju rivala u NBA finalu.

Foto: Printscreen/YouTube/Predsednik SRJ Slobodan Milošević komandant VJ
NIKOLA JOKIĆ NASMEJAO NOVINARE DO SUZA! "Džokerov" ODGOVOR o porodici je sve ODUŠEVIO! (VIDEO)

Maksimalnom pobedom u seriji Nagetsi su ometlali Los Anđeles Lejkerse sa 4:0 i još uvek čekaju rivala u borbi za šampionski pehar.

Dok košarkaši Majamija i Bostona vode veliku bitku za drugog finalistu (trenutno 3:2 u korist tima sa Floride), košarkaši Denvera su pauzu iskoristili da se javnosti obrate na konferenciji za medije.

Tom prilikom najbolji igrač "grumenja" je pričao i o privatnom planu, napomenuvši koliko mu znači podrška porodice.

- Ceo moj život su oni uz mene! Osim, naravno, moje žene koja je sa mnom deset godina (smeh). Uvek su me majka i otac podržavali. Tata naročito, on je uvek verovao da mogu da budem nešto više nego tada... eto, kao Džamal (smeh). A kada sam otišao u drugi grad, onda je tu bio moj brat (Strahinja) da me podržava. Potom je usledio odlazak u NBA, pa je tu i drugi brat, Nemanja, pomogao, jer je on ovde i ranije živeo. Iskreno, kada sam dolazio u SAD mnogo sam se radovao jer sam znao da ću biti s njima. Kao kada ste mali, pa stalno želite da budete sa starijom braćom. Iskreno, mogao bih da kažem da mi je bilo draže što ću biti s njima, nego što ću biti u NBA - rekao je Nikola Jokić.

Usledilo je potom pitanje da li je "Džoker" postao bolji igrač od trenutka kada se rodila ćerkica Ognjena, na šta je srpski reprezentativac odgovorio:

- Ne! (smeh) Znao sam ja i pre toga da mi košarka neće biti najvažnija stvar u životu, jer sam bio svestan da kod kuće imam nešto mnogo bitnije. To sam znao i ranije, ali mi je roditeljstvo upravo i dokazalo istinitost te tvrdnje - nije ostavio dilemu najbolji košarkaš Denvera.

Mnogobrojni novinari iz SAD-a, Srbije, ali i iz Slovenije, bili su oduševljeni načinom na koji je Jokić ušao na konferenciju. Aludirajući na sada već antologijski snimak "a gde je pečat", Nikola se pojavio sa pitanjem:

- A gde je statistika? - podsetivši okupljene da ga mediji uvek najpre pitaju o njoj po završetku svakog meča, dok sada nisu to učinili.

Zbog toga su svi okupljeni počeli da se smeju, nisu izostali ni aplauzi za "Džokera" na sjajnoj šali.

BONUS VIDEO