ISPALA GODINE! Novinar hteo da PROZIVA Jokića, pa se OBRUKAO kao nikad!


IZVOR: Republika - 14.06.2023 | 08:37


Navijači Denvera su se odmah okomili na njega.

Foto: Tanjug/AP
ISPALA GODINE! Novinar hteo da PROZIVA Jokića, pa se OBRUKAO kao nikad!

Voditelj Eliot Šor-Parks iz Filadelfije doživeo je neviđeni blam zbog izjava u vezi najboljeg košarkaša sveta Nikole Jokića i njegovog Denvera, koji su po prvi put u istoriji postali šampioni NBA lige.

Već pomenutog radio voditelju je zabolelo to što su Nagetsi i Srbin ostavili u senci njegovu Filadelfiju i lažnog MVP-ja ligaškog dela sezone Džoela Embida.

- Srećan sam što je serija gotova. Prsten Nagetsa je najgori u poslednje vreme. Čak je i onaj Lejkersa u balonu bio bolji. Nadamo se da ćemo sutra dobiti sve zanimljive glasine koje su se održavale i da ćemo moći ponovo da uživamo u NBA - oglasio se Eliot na društvenim mrežama, a za vreme radio programa je dodao:

- Jokić je imao najlakši put do titule koji bismo ikada ponovo mogli da vidimo u NBA. Mislim da to ne znači da su Nagetsi mnogo bolji i da su oni pobednici, Siksersi gubitnici, a Jokić mnogo bolji od Embida. Mislim da je to preterana reakcija.

 

 

Usledile su brojne reakcije navijača "grumenja" i žestoki napadi na Šor-Parksa, koji je obasut negativnim komentarima na društvenim mrežama zbog ovih svojih reči, naročito zbog činjenice što su Seventisiksersi ispali odmah na startu eliminacione faze.

Nasuprot tome, Jokić i ekipa su od početka do kraja NBA sezone dominitali. Ligaški deo su završili na prvom mestu, dok su u plej-ofu imali skor od 16-4 i niko ne može da im baci mrlju na istorijski uspeh.

BONUS VIDEO