Crveno-beli MONAH SA OSTROGA dovodi Mirotića na Mali Kalemegdan? "Pregovori su teški, ali idu u PRAVOM SMERU" (FOTO)


IZVOR: Republika - 25.06.2023 | 14:04


Čuveni sveštenik Ilija Buha fotografijom je zagolicao maštu svim delijama.

Foto: Starsport
Crveno-beli MONAH SA OSTROGA dovodi Mirotića na Mali Kalemegdan? "Pregovori su teški, ali idu u PRAVOM SMERU" (FOTO)

Nikola Mirotić naredne sezone neće igrati u Barseloni i zbog ovog košarkaša trenutno se na transfer pijaci vode pravi ratovi.

Navijači beogradskih večitih rivala, Crvene zvezde Meridianbet i Partizana, sanjaju da bi Mirotić mogao da dođe u prestonicu Srbije i obuče dres baš njihovog kluba.

Poznato je da jedan od najboljih igrača Evrope voli Srbiju, te da mu je crveno-bela boja blizu srca, a tim sa Malog Kalemegdana upravo je dobio još jednog velikog aduta u pregovorima.

Crveno-beli monah, Ilija Buha, koji je široj javnosti postao poznat kada je svim srcem navijao za Zvezdu Meridianbet u evroligaškom okršaju protiv Asvela, okačio je na društvene mreže fotografiju sa Nikolom Mirotićem uz koju je poslao poruku koja je zagolicala maštu svih delija.

- Pregovori su teški, ali idu u pravom smeru - napisao je on i označio Crvenu zvezdu Meridianbet.

 

 

U komentarima se javio veliki broj delija i svi su sa oduševljenjem dočekali ovu poruku sveštenika Ilije. Monah iz Prizrena danas je deo bratije manastira Ostrog, a navijači se nadaju da će baš on biti ključan faktor u pregovorima između Crvene zvezde Meridianbet i Nikole Mirotića.

Ipak, teško je verovati da će Mirotić krenuti ka Beogradu jer ima ponude nekolicine veoma bogatih evropskih klubova koji su favoriti za njegov potpis.

BONUS VIDEO