EVROLIGA POTVRDILA? Zvezda Meridianbet završila najveće pojačanje ovog leta?


IZVOR: Republika - 06.07.2023 | 20:34


Navijači crveno-belih su se ovome nadali.

Foto: Starsport
EVROLIGA POTVRDILA? Zvezda Meridianbet završila najveće pojačanje ovog leta?

Evroliga je nedavno potvrdila da će sastav elitnog evropskog takmičenja za narednu sezonu biti nepromenjen, što znači da će Srbija ponovo imati dva predstavnika - Crvenu zvezdu Meridianbet i Partizan.

Navijači najvećih srpskih klubova zbog toga sa nestrpljenjem čekaju da vide poteze kluba između dve sezone, odnosno ko će sve stići na Mali Kalemegdan i u Humsku.

Za sada, u crveno-belu familiju se vratio Dejan Davidovac, dok je ugovor produžio Luka Mitrović, a kod "parnog valjka" su nove potpise stavili Kevin Panter, Zek Ledej i Aleksa Avramović.

Što se odlazaka tiče, oba tima su izgubila po jednog važnog igrača, jer su u Panatinaikos otišli Luka Vildoza i Matijas Lesor.

To su osnovne informacije kada su u pitanju Zvezda Meridianbet i Partizan, a na zvaničnom sajtu Evrolige se može videti jedna vrlo zanimljiva stvar.

Naime, kada se uđe na stranicu Crvene zvezde Meridianbet, u rosteru se nalazi šest igrača. To su Nemanja Nedović, Dejan Davidovac, Dalibor Ilić, Luka Mitrović, Miroslav Raduljica, kao i Fakundo Kampaco.

Foto: Printscreen/euroleaguebasketball.net

Sastav Crvene zvezde Meridianbet na sajtu Evrolige

S obzirom na to da se u sastavu nalazi Davidovac koji je nedavno stigao u klub, kao i Mitrović koji je tek produžio ugovor, ovo bi mogla da bude potvrda vesti kojoj su se sve delije nadale, da će Argentinca gledati u crveno-belom dresu i naredne sezone.

Tome u prilog ide i sastav na stranici Partizana, pošto je u rosteru trio koji je nedavno produžio ugovore.

Crno-beli na sajtu Evrolige trenutno imaju 11 košarkaša, a to su: Danilo Anđušić, Aleksa Avramović, Savo Drezgić, Jam Madar, Kevin Panter, Đorđije Jovanović, Alen Smailagić, Uroš Trifunović, Tristan Vukčević, Balša Koprivica i Zek Ledej.

Foto: Printscreen/euroleaguebasketball.net

Sastav Partizana na sajtu Evrolige

Nova sezona Evrolige počeće 5. oktobra, a fajnal-for je na programu do 24. do 26. maja u Berlinu.

BONUS VIDEO