OVO JE SVIMA PROMAKLO: Pogledajte EMOTIVAN trenutak Aleksinog dočeka u Čačku - Avramović ostao u čudu! (FOTO)


IZVOR: Republika - 14.09.2023 | 20:20


Sjajan gest mladih Čačana.

Foto: RINA
OVO JE SVIMA PROMAKLO: Pogledajte EMOTIVAN trenutak Aleksinog dočeka u Čačku - Avramović ostao u čudu! (FOTO)

Na Gradskom trgu u Čačku danas je priređen svečani doček za sugrađane koji su bili deo reprezentacije Srbije na Svetskom prvenstvu u košarci na kom je naš nacionalni tim osvojio srebrnu medalju.

Između ostalih, na trgu se pojavio i Aleksa Avramović, koji je preko noći postao heroj nacije, svojim sjajnim partijama u Manili.

Kada se pojavio pred navijačima, usledio je pravi delirijum, a zatim se i Aleksa obratio okupljenima.

Hvala Čačani na toploj dobrodošlici, na velikom srcu! Pokazali smo zašto je Čačak centar sveta. Volim vas sve! Slava Bogu - istakao je srpski reprezentativac.

Osim na Gradskom trgu, Aleksa je imao još jedan doček, možda čak i emotivniji. Naime, on je dočekan ispred svoje srednje škole, gimnazije u Čačku, gde je imao poseban doček srednjoškolaca.

Tu je cela škola prekinula svoje obaveze i izašli su da pozdrave našeg srebrnog košarkaša, a on je ostao bez teksta, oduševljen.

Reprezentacija Srbije je na Mundobasketu osvojila srebrnu medalju, pošto je poražena u finalu od Nemačke sa 83:77. Ipak, naši momci su postali heroji nacije, pokazali su sjajan karakter i uverili su sve da košarkaše Srbije nikad ne smete otpisati.

BONUS VIDEO