MESINA OBJASNIO U ČEMU SU NJEGOVI IGRAČI MAJSTORI! Trener Armanija OTKRIO koliko će Mirotić PAUZIRATI!


IZVOR: Republika - 07.12.2023 | 23:10


Italijanski tim doživeo poraz u Štark areni.

Foto: Starsport
MESINA OBJASNIO U ČEMU SU NJEGOVI IGRAČI MAJSTORI! Trener Armanija OTKRIO koliko će Mirotić PAUZIRATI!

Košarkaši Armanija izgubili su od Partizana posle velikog preokreta, iako su imali vođstvo od 15 poena razlike. Gosti su na kraju doživeli ubedljiv neuspeh (69:82) i parket napustili pognutih glava.

Trener tima iz Milana Etore Mesina je iskoristio priliku da citira legendarnog profesora Aleksandra Nikolića, ali i da čestita crno-belima na pobedi:

– Poznati smo po tome, mi smo natočimo punu kofu mleka i dok ustajemo šutnemo kofu i prospemo svo mleko. Sada sam citirao profesora Nikolića, ako se sećate te izjave. Mi smo majstori za to, sipamo mnogo mleka u kofu i samo ga nonšalantno bacimo. Ono što smo uradili u trećoj četvrtini je veoma teško da se shvati. Igrali smo 26 sjajnih minuta i onda smo sve protraćili. Moramo da učimo i radimo, da nam se vrate povređeni igrači. Čestitke Željku i Partizanu, igrali su čak i kad im je išlo loše. Nije lako da se igra ovde – rekao je Mesina, pa istakao šta je njegov tim koštalo poraza:

Foto: twitter.com/Euroleague

 

– Užasne odluke! Nedostaju nam i Beron i Mirotić, ali čak i bez njih veoma smo loši u individualnom performansu. Moramo da radimo na tome. Mislim da mora da bude neke pojedinačne uračunljivosti, to mora da se popravi.

Na kraju je komentarisao povredu Nikole Mirotića i koliko će odsustvovati s parketa:

- Pričamo o nedeljama, a možda i duže. Ima problem sa Ahilovom tetivom, imao je taj problem i u Barseloni. Sledeće nedelje ćemo znati više. Mora da ide na magnetnu rezonancu, doktori proveravaju i odlučiće koju vrstu terapije će primati - istakao je Mesina.

BONUS VIDEO