KAKO MU OVO SAMO USPEVA? Litvanci ZABEZEKNUTI zbog Ivanovića! Bivši trener Zvezde Meridianbet je neverovatno BRZ!


IZVOR: Republika/D.O. - 23.12.2023 | 09:53


Crnogorski stručnjak pokazao veštinu uoči izlaska pred TV kamere.

Foto: Starsport
KAKO MU OVO SAMO USPEVA? Litvanci ZABEZEKNUTI zbog Ivanovića! Bivši trener Zvezde Meridianbet je neverovatno BRZ!

Iako je neslavno napustio Mali Kalemegdan, Duško Ivanović je udario veliki pečat u Crvenoj zvezdi Meridianbet tokom prethodne i na početku tekuće sezone.

Sjajne rezultate je napravio i po dolasku u Vitoriju, pošto je sa Baskonijom napravio "bum" u Evroligi i izborio se za konkurenciju među ekipama koje jure Top 8 fazu Evrolige.

Naime, u svojoj jubilarnoj 250. utakmici na klupi španskog tima, u četvrtom mandatu, Ivanović je slavio protiv turskog Efesa u Istanbulu.

Ekipa crnogorskog stručnjaka je trenutno na bilansu 9-7, koliko ima i beogradski Partizan, ali i još pet evroligaša, pa ćemo tek gledati žestoku borbu za svaku od pozicija koje vode u plej-of i plej-in.

 

 

Međutim, ono što je ponovo zaprepastilo javnost u Litvaniji jeste brzina kojom Ivanović skine svoje "radno" odelo i presvuče se u trenerku, pre nego što stane pred kamere.

Kako propozicije nalažu, svaki trener posle utakmice mora da izjavi bar jednu rečenicu za televiziju, a Ivanović to uvek učini sa svojim prepoznatljivim kačketom u trenerci. Litvanski košarkaški portal "Basket News" se zbog toga našao u potpunom čudu.

- Ko je brži? Deca koja trče po poklone ispod novogodišnje jelke ili Duško Ivanović koji se presvlači u trenerku posle utakmice? - našalili su se Litvanci.

Treba, ipak, skinuti kapu Ivanoviću za ovakvu brzinu i perfekciju, ma gde god radio.

BONUS VIDEO