KABOKLO I LEDEJ NAJAVLJUJU POBEDU! Partizan ide SVIM SNAGAMA na Virtus!


IZVOR: Republika/ L. M. - 27.12.2023 | 18:22


Košarkaši Partizana daval su izjave pred meč sa Virtusom puni samopouzdanja.

Foto: Starsport
KABOKLO I LEDEJ NAJAVLJUJU POBEDU! Partizan ide SVIM SNAGAMA na Virtus!

Košarkaši Partizana dočekaće Virtus na domaćem terenu u četvrtak od 18.30 časova u okviru 17. kola Evrolige. Crno-beli su doživeli bolan poraz od Zadra u prošlom meču AdmiralBet ABA lige i pokušaće da nadomeste neuspehe u prvenstvu Jadrana dobrim nastupima u Evroligi. 

Pred susret je za medije govorio krilni centar Partizana, Zek Ledej, koji je istakao prednosti protivnika, ali i ono što je neophodno za pobedu. 

- Virtus je težak protivnik, to je veoma iskusan tim. Imaju kvalitetne veterane i nekolicinu mladih igrača, željnih dokazivanja. Moramo da izađemo na teren, da pratimo plan utakmice i uradimo ono što je potrebno. Pratićemo instrukcije koje su nam treneri pripremili - izjavio je Ledej. 

Partizan trenutno izgleda kao doktor Džekil i mister Hajd u zavisnosti od toga koje takmičenje igra. Kada je u pitanju Evropa, deluje da ne može biti bolje, čak i pored bolnog poraza od Reala u Madridu. Što se AdmiralBet ABA lige tiče, izgleda kao da crno-belima nedostaje motivacija. 

Bruno Kaboklo je takođe govorio o pripremi za utakmicu, istakavši pri tome vreme neophodno za odmor. 

- Imali smo vremena da se pripremimo, dobre treninge, spremni smo za sutra. Moramo da budemo agresivni i da igramo jako i brzo. Mislim da imamo te kvalitete i da možemo da koristimo to. Imali smo dosta vremena da odmorimo, sada smo na svom terenu -  rekao je Bruno. 

Foto: Starsport

Bruno Kaboklo u dresu Partizana protiv Budućnosti

Partizan trenutno zauzima šestu poziciju, iako ima isti učinak kao i sedam drugih ekipa. Crno-beli imaju devet pobeda iz 16. utakmica, a njihov sutrašnji protivnik je najprijatnije iznenađenje Evrope. Virtus ima čak 11 pobeda i eventualnim trijumfom bi mogli da se popnu na neverovatnu drugo mesto na tabeli. 

 

Standings provided by Sofascore

 

BONUS VIDEO