NBA LEGENDA "PECNULA" JOKIĆA! Somborac mu žestoko ODBRUSIO! "Ovo ti je DRUGI put" (VIDEO)


IZVOR: Republika/D.O. - 05.01.2024 | 08:51


Heroj pobede Denvera nad Golden Stejtom nije hteo da prećuti Šekilu O' Nilu.

Foto: Youtube
NBA LEGENDA "PECNULA" JOKIĆA! Somborac mu žestoko ODBRUSIO! "Ovo ti je DRUGI put" (VIDEO)

Srpski centar Nikola Jokić je prethodne noći doneo pobedu Denveru nad Golden Stejtom (130:127), pošto je pogodio trojku sa skoro pola terena u poslednjoj sekundi i burno je proslavio sa svojim saigračima, možda kao nikada u karijeri.

Koliko je Somborcu trijumf značio, možda se najbolje videlo dok je davao intervju NBA legendama posle susreta i opušteno ćaskao.

Bio je raspoložen za šalu, sve dok nije došlo vreme za oproštaj, kada ga je "naljutilo" što Šekil O'Nil i dalje nije naučio srpski jezik kako treba. Kao i jednom od prethodnih puta, Šek je pozdravio Jokića sa "Spasiba", na šta mu je Somborac rekao:

- Nije, Šek... Hajde druže, to ti je drugi put već! - posle čega su se O'Nil i ostali u studiju izvinili našem košarkašu.

Što se tiče same utamice, Jokić je rekao da pobeda protiv Golden Stejta možda najbolje opisuje Nagetse, pošto njegov tim nikad ne odustaje.

- Šta je to bilo, dođavola? To je bio jedan od naših najvećih preokreta, mislim da smo gubili 12 razlike na tri minuta do kraja, nismo se predali i to nas najbolje opisuje - poručio je "Džoker" na Barklijevo pitanje da li je hteo da pogodi trojku "o tablu", samo je dodao:

- Moj druže, ušla je, srećan sam!

Uz poruku da sada svi jure "grumenje", Srbin je dobio pitanje koga oni jure i oduševio je odgovorom:

- I mi isto jurimo Denver, hoćemo da budemo bolji nego prošle sezone i mislim da bismo bili u stanju da pobedimo taj tim - nasmeajo je Jokić okupljene u studiju.

BONUS VIDEO