GROBARI SE OVOME NEĆE OBRADOVATI! Virtus silno POJAČAN pre dolazak Partizana!


IZVOR: Republika/D.O. - 30.01.2024 | 17:38


Trener Italijana Luka Banki konačno može da odahne.

Foto: Starsport
GROBARI SE OVOME NEĆE OBRADOVATI! Virtus silno POJAČAN pre dolazak Partizana!

Posle gostovanja Monaku (sreda, 19.00), košarkaše Partizana u 25. kolu Evrolige čeka novi put, u Bolonju, gde će se sastati sa Virtusom.

Crno-beli su poraženi od Italijana u Beogradu (75:77), a pred revanš u Segafredo areni, Obradovićevom timu su stigle ne baš lepe vesti.

Naime, Virtus će napasti Partizan jači za Tornikea Šengelije i srpskog reprezentativca Ognjena Dobrića. Pomenuti tandem važnih igrača se oporavio i očekuje se da će biti u sastavu za okršaj u petak (20.30).

Foto: Starsport

 

Postoji velika šansa da Gruzin i Srbin zaigraju i u sredu na gostovanju Barseloni, ali konačnu odluku o tome doneće trener Luka Banki.

Nekadašnji košarka Crvene zvezde je početkom godine doživeo tešku povredu skočnog zgloba na meču protiv Pesara. Propustio je ukupno 10 utakmica u svim takmičenjima, a na tom susretu je ubacio 9 poena za 14 minuta pre izlaska sa parketa. 

Foto: Starsport

Toko Šengelija

Gruzijski centar je doživeo lakšu povredu i on je propustio pet utakmica. Toko Šengelija je, ujedno, najbolji igrač Virtusa ove sezone, jer prosečno beleži 15 poena, 5,7 skokova i 3,7 asistencija po meču i zahvaljujući njemu je tim na trećem mestu Evroligine tabele sa skorom 15-8.

Pre povrede Dobrić je sa Virtusom bio u Beogradu, gde su Italijani pobedili Partizan, tako da će crno-beli u Bolonji imati priliku za revanš.

- Možda nije bila lepa utakmica za oko, ali je pobeda bitna. Igramo timski, jedan za drugog, ima mnogo dobrih timova u Evroligi, nas krasi dobra hemija, svi su srećni i zadovoljni. Što se odnosa sa navijačima Partizana tiče između nas nikada nije bilo incidenata, normalno rivalstvo. Ne smatram da bi trebalo da me vole, ali postoji poštovanje i nadam se da će tako i biti - rekao je Ognjen Dobrić posle tog meča.

BONUS VIDEO