JOKIĆ POSLE POBEDE NIJE PROPUSTIO POZDRAV ĆERKI! Pogledajte EMOTIVNU scenu koja je SVE dirnula! (VIDEO)


IZVOR: Republika/ L. M. - 23.02.2024 | 06:22


Gorostasni Somborac ima pre svega meko srce.

Foto: Printscree/Youtube/Denver Nuggets
JOKIĆ POSLE POBEDE NIJE PROPUSTIO POZDRAV ĆERKI! Pogledajte EMOTIVNU scenu koja je SVE dirnula! (VIDEO)

Nikola Jokić, srpski košarkaš i centar Denver Nagetsa, ostvario je još jedan veličanstven uspeh u svojoj karijeri, upisavši tripl-dabl sa 21. poenom, 19 skokova i 15 asistencija u pobedi nad Vizardsima.

S obzirom da je poraženi Vašington bio poslednja ekipa protiv koje nije ubacio dvocifrene brojke u sve tri najvažnije kolone, Somborac je sada zvanično stao rame uz rame sa Vestbrukom i Lebronom. Ova dvojica su jedini koji su uspeli da svakom timu u ligi ubace po tripl-dabl. 

Posebnu emotivnu notu ovom meču dodaje prisustvo Jokićeve porodice. Njegova supruga Natalija, ćerka Ognjena, kao i braća Strahinja i Nemanja, bili su na tribinama da podrže Nikolu u ovom istorijskom trenutku.

Kamera je zabeležila poseban trenutak kada je Jokić pozdravio publiku, a potom video svoju porodicu. Njegova supruga i ćerka su mu poslale poljubac, na šta je Nikola uzvratio na svoj prepoznatljiv način.

 

 

 


U duelu protiv Vašington Vizardsa, Denver Nagetsi su slavili rezultatom 130:110, a Nikola Jokić je dominirao terenom. On nije forsirao svoje šuteve, već je pogodio sve što je uputio ka košu, sa savršenim učinkom od 10/10 FG, sve za dva poena. Njegova perfektna partija samo je doprinela ubedljivoj pobedi njegovog tima.

Denver Nagetsi se trenutno se nalaze na četvrtoj poziciji Zapada, ali njihov talenat i predanost sigurno će ih odvesti daleko u ovosezonskim izazovima. Nikola Jokić nastavlja da piše istoriju košarke, ostavljajući neizbrisiv trag u svetu NBA.

 

 

 

 

Standings provided by Sofascore

 

BONUS VIDEO