SADA JE SVE POZNATO! EVO KO JE PRVA PREPREKA JOKIĆU NA PUTU DO ODBRANE TROFEJA! Opet će morati da skida "kralju" krunu!?


IZVOR: Republika/ O.J. - 15.04.2024 | 00:14


Poznati su parovi.

Foto: Tanjug/AP
SADA JE SVE POZNATO! EVO KO JE PRVA PREPREKA JOKIĆU NA PUTU DO ODBRANE TROFEJA! Opet će morati da skida "kralju" krunu!?

Košarkaši Denver Nagetsa savladali su u poslednjem kolu NBA lige u Memfisu Grizlise rezultatom 126:111.

Denver je do pobede stigao, čini se sa "pola gasa", uz odlično raspodeljene poene i minutažu svih igrača na terenu. Svako je dao određeni doprinos u nadi da će to biti dovoljno za prvo, ali će ipak morati da se zadovolje drugim mestom.

Pre susreta znalo se - jedino bi Nagetsi bili prvi ukoliko Oklahoma i Minesota izgube, a s obzirom na to da su Tanderi apsolutno razmontirali Dalas sa 135:86, a da su Timbervulvsi poraženi od Finiksa, Jokić i ekipa završili su regularni deo sezone kao drugoplasirani tim na Zapadu.

Tako su u Koloradu saznali i ko će im biti prvi rival na putu do odbrane trona u NBA ligi.

Standings provided by Sofascore

Naime, zahvaljujući drugom mestu, Denver Nagetsi još uvek nisu sigurni u ime svog prvog plej-of rivala. Njihov naredni protivnik će biti pobednik plej-in duela između Nju Orleans Pelikansa i Los Anđeles Lejkersa. Ukoliko prođu prvu prepreku, Nagetsi će se suočiti sa boljim iz serije između Minesota Timbervulvsa i Finiks Sansa.

Sve su prilike da ćemo ponovo gledati "ludu" seriju Lejkersa i Denvera u kojoj će Nikola ponovo morati da objasni neke stvari "kralju" Lebronu i "obrvi" Dejvisu.

Na Istočnoj konferenciji, Boston Seltiksi su dočekali doigravanje na prvom mestu, dok su Niksi završili na drugom mestu, obezbedivši prednost domaćeg terena sve do mogućeg finala sa Seltiksima. 

BONUS VIDEO: