BUKA IZ PIONIRA DOSTIGLA REKORDAN BROJ DECIBELA! Ljudi, ovo je NEVIĐENO! (FOTO)


IZVOR: Republika - 15.05.2024 | 20:33


Na tribinama je više od 8.000 navijača.

Foto: Starsport
BUKA IZ PIONIRA DOSTIGLA REKORDAN BROJ DECIBELA! Ljudi, ovo je NEVIĐENO! (FOTO)

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana igraju finalnu seriju AdmiralBet ABA lige. Ulog je ogroman, a crveno-beli su poveli nakon prvog meča.

U drugom, koji se igra u Pioniru, takođe pred delijama, atmosfera je na vrhuncu. Na tribama je više od 8.000 delija, pa domaći imaju ogromnu podršku. Jedan od navijača na svom ručnom satu izmerio je jačinu buke u dvorani. Naime, ona iznosi čak 115 decibela što se retko kada dešava. Navijači Zvezde, dakle, napravili su paklenu armosferu.

 

 

U dvorani su, osim 8.000 delija, i neke poznate face. Među prvima je stigao novi košarkaš crveno-belih Uroš Plavšić. On je dobio ovacije i skandirali su mu „Delije, delije ajmo svi u glas, Uroš Plavšić jedan je od nas“. On igra na poziciji centra i stiže iz Mege, a stigao je i Boriša Simanić, bivši igrač Zvezde i reprezentativac Srbije.

U prvim redovima je i Marko Pantelić, proslavljeni fudbaler i miljenik delija, donedavno funkcioner Fudbalskog saveza Srbije. Takođe i slavni napadač Mihajlo Pjanović zajedno sa bratom Miloša Teodosića Jovanom. A, tu je i Teova supruga Jelisaveta s ćerkom. Sportski direktor fudbaler Mitar Mrkela ne odskače od tog društva, kao ni Dragan Mrđa. 

Nakon večerašnjeg meča, serija se seli pred „grobare“, u najveću dvoranu na Balkanu – Beogradsku arenu. Po planu, treći meč na programu je 19. maja, dok bi četvrti trebalo da se odigra dva dana kasnije na istom meču. Eventualna majstorica bi vratila seriju u „Pionir“, budući da je Zvezda u ligaškom delu sezone zauzela prvo mesto na tabeli regionalne lige.

BONUS VIDEO