SUDIJA MARK DEJVIS ŠOKIRAO JOKIĆA: Potez koji je sve iznenadio - evo o čemu je reč! (VIDEO)


IZVOR: Vladimir Vorih - 17.05.2024 | 06:57


Ovoga puta je on želeo da bude u prvom planu.

Foto: Twitter.com/printscreen/ClutchPoints
SUDIJA MARK DEJVIS ŠOKIRAO JOKIĆA: Potez koji je sve iznenadio - evo o čemu je reč! (VIDEO)

Tokom godina u NBA ligi smo svedoci raznih neobičnih situacija, ali je nedavni susret sudije Marka Dejvisa sa Nikolom Jokićem i Rudijem Goberom izazvao pažnju javnosti. Pre početka šeste utakmice polufinala Zapadne konferencije između Denver Nagetsa i Minesota Timbervulvsa, sudija Dejvis je prišao Jokiću i Goberu s namerom da ih podseti na svoj specifičan način vođenja meča.

Sudija Dejvis je držeći loptu ispred sebe, sugestivno ukazao da će je baciti, zadržavajući pažnju ova dva igrača. Međutim, umesto da izvede standardnu proceduru, on je zastao, iznenadio Jokića i Gobera, a zatim konačno bacio loptu, označavajući početak meča. Ovaj neobičan potez izazvao je smeh čak i kod komentatora, naglašavajući neobičnost situacije.

 

 

Ovaj događaj predstavlja jedan od retkih trenutaka kada su sudije postale centralna tema pre samog početka utakmice, ističući zanimljivu dinamiku koja se može javiti i van terena.

Navedeni događaj između sudije Dejvisa, Jokića i Gobera izazvao je različite reakcije fanova, ističući zanimljivost trenutka i sposobnost sudija da unesu iznenađenje i humor čak i u ozbiljne sportske događaje.

Iako su neobični susreti poput ovog retki, oni svakako pružaju dodatnu draž sportskim dešavanjima. Sudija Mark Dejvis pokazao je da i van terena može uneti neočekivanu dinamiku, ističući važnost i uticaj svih učesnika u sportskim događajima. Ovaj neobičan trenutak će ostati upamćen kao jedan od onih koji su izmamili osmehe ljubitelja košarke širom sveta.

Da podsetimo, košarkaši Minesote su ostvarili ubedljiv trijumf u šestoj utakmici polufinalne setije rezultatom 115:70. Međutim, meč je ostao u senci teškog pada košarkaša Minesote Entonija Edvardsa tokom druge četvrtine, ali i pored činjenice da je u prvi mah sve izgledalo dramatično, sjajni košarkaš je ustao i nastavio meč.

 

BONUS VIDEO: