ŠOKANTNI SNIMAK: Nije se znalo ko koga udara - proslavljeni reprezentativac u centru skandala! (VIDEO)


IZVOR: Vladimir Vorih - 17.05.2024 | 07:44


Skandal na meču mladih košarkaša.

Foto: Twitter.com/printscreen/SportBot
ŠOKANTNI SNIMAK: Nije se znalo ko koga udara - proslavljeni reprezentativac u centru skandala! (VIDEO)

Košarkaški svet ostao je u ludu nakon incidenta koji se odigrao na utakmici između mladih igrača Reala iz Beograda i Vizure, kada je Milan Gurović ušao u centar pažnje svojom reakcijom. Bivši reprezentativac i poznati košarkaš, dobro poznat po svojoj temperametnoj prirodi, nije mogao da ostane ravnodušan na prizor tuče mladih igrača na terenu.

Kada je došlo do opšte tuče, Milan Gurović je, gotovo bez razmišljanja, izleteo na parket polugo bez majice, navukao pantalone i upustio se pravo u gužvu. Iako je isprva pokušao da razdvoji igrače, nije dugo trajalo pre nego što je i sam postao deo tuče. Umesto da smiruje situaciju, Gurović je počeo da vitla pesnicama, što je kulminiralo time da je zakucao jednu osobu za zid.

Ovaj skandalozni događaj izazvao je zgražavanje širom Srbije i bacio senku na završni turnir Kvalitetne lige Beograda. Mnogi su osudili postupak bivšeg košarkaša, ističući da je ovakvo ponašanje nedopustivo, posebno imajući u vidu da su u pitanju mladi igrači. Pogledajte i sami kako je izgledao taj momenat koji je zgrozio javnost.

 

 

Ovaj incident izazvao je burne reakcije u košarkaškom svetu, a Gurović se našao na udaru kritika zbog svog postupka. Mnogi su istakli da je potrebno osuditi nasilje u sportu i raditi na stvaranju pozitivnog okruženja za mlade sportiste. S druge strane, pojedini su izrazili razumevanje za Gurovića, ističući da je u pitanju impulsivna reakcija, ali da to ne umanjuje ozbiljnost situacije.

Incident sa Milanom Gurovićem na utakmici mladih igrača Reala iz Beograda i Vizure ostavio je dubok trag u košarkaškoj javnosti. Ovaj događaj podsetio nas je na važnost fer pleja i poštovanja pravila, posebno kada je reč o mladim sportistima. Svi akteri ovog incidenta, uključujući i Gurovića, moraju da preuzmu odgovornost za svoje postupke i da se posvete stvaranju sportskog okruženja koje će negovati vrednosti fer igre i poštovanja.

 

BONUS VIDEO: