KLADIONICE NE VERUJU U "BREJK" ZVEZDE U ARENI! Partizan VELIKI favorit pred treći meč finala!


IZVOR: Republika/ O.J. - 18.05.2024 | 23:30


Mnogo veće šanse se daju domaćinu.

Foto: Starsport
KLADIONICE NE VERUJU U "BREJK" ZVEZDE U ARENI! Partizan VELIKI favorit pred treći meč finala!

Košarkaši Partizana ugostiće, po prvi put u ovoj finalnoj seriji, ekipu Crvene zvezde sutra od 20:30 časova u okviru trećeg meča finala AdmiralBet ABA lige.

Prema kladionicama, "parni valjak" je apsolutni favorit uoči treće utakmice finalne serije plej-ofa. Kvota na pobedu crno-belih je u stalnom padu, a sada iznosi neverovatnih 1,30, dok se na pobedu crno-belih kreće čak oko 3,70 uglavnom. Ovo je iznenađujuće s obzirom na to da Zvezda vodi sa 2:0, ali jasno je da je mali broj ljudi koji veruju u "brejk" u plej ofu.

Foto: Starsport

Finale ABA

Podsetimo, porazi u regularnom delu od Splita, Zadra, Igokee i Zvezde doveli su crno-bele do toga da ne budu povlašćeni ni u plej-ofu AdmiralBet ABA lige, što se polako, iako mnogi ne žele to da potvrde, kristališe kao ključna prednost u finalu regionalnog prvenstva. I tako su crno-beli, posle dva neuspela pokušaja da se nakon dužeg vremena napravi "brejk" u finalnoj seriji protiv Crvene zvezde, jednom nogom u provaliji i trebaće im mnogo bolja igra ne bi li uspeli da se uhvate za liticu i "izvuku" sezonu. Prvi meč za spas igraju sutra pred grobarima, a ukoliko pobede moraće taj poduhvat da ponove opet, i opet.

Nema dileme da nas očekuje izuzetno kvalitetna treća utakmica, s obzirom na visok ulog i žestoku konkurenciju između ove dve velike ekipe. Očekuje se da će utakmica biti izuzetno zanimljiva za gledanje, a prisustvo najvatrenijih pristalica Partizana dodatno će doprineti atmosferi u Beogradskoj areni.

BONUS VIDEO: