DA LI JE OVO NAJAVA PRVE "BOMBE" NA MALOM KALEMEGDANU?! Jović zajedno sa igračima Zvezde SLAVIO DO KASNO U NOĆ! (FOTO)


IZVOR: Republika/ O.J. - 20.05.2024 | 08:39


Imali su razloga za proslavu...

Foto: Starsport
DA LI JE OVO NAJAVA PRVE "BOMBE" NA MALOM KALEMEGDANU?! Jović zajedno sa igračima Zvezde SLAVIO DO KASNO U NOĆ! (FOTO)

Košarkaši Crvene zvezde vratili su pehar AdmiralBet ABA lige na Mali Kalemegdan, pošto su u Areni savladali Partizan i treći put u nizu u finalu sa 82:76.

Crveno-beli su zasluženo slavili. Gotovo da su vodili od početka do kraja meča, uz mali izuzetak na startu treće deonice.

U poslednjim sekundama susreta usledilo je zasluženo slavlje gostiju na terenu, koje se nastavilo do kasno u noć i u restoranu. Proslavi je prisustvovao i odnedavno deklarisani navijač Zvezde Nikola Jović.

Foto: Instagram/nikolajovicc

Instagram stori Jovića sa Davidovcem

- Čiča - napisao je uz emotikon srca Jović na Instagram objavi sa Dejanom Davidovcem. As Majami Hita gledao je neke mečeve finalne serije i u hali Pionir, a večeras se slavilo do kasno u noć budući da je ovaj "stori" osvanuo oko jedan sat iza ponoći.

Podsetimo, crveno-beli su zasluženo napravili prvi "brejk" posle šest godina u finalnoj seriji Jadrana. Mogli su sve da reše i bez drame, ali nisu se sa penala u finišu proslavili Nedović, Bolomboj i Jago koji su bili polovični u važnim trenucima, pa su omogućili Avramoviću da se još jednom "razgoropadi". Prvo je Aleksa pogodio dva penala, pa trojku, a onda je Jago propustio šansu da prelomi meč promašivši otvorenu trojku. Ipak, ni to nisu uspeli da iskoriste crno-beli koji su nizali jednu grešku za drugom, pa je Zvezda vratila pehar u vitrine Malog Kalemegdana posle godinu dana pauze.

BONUS VIDEO: