TEODOSIĆ NIJE OVO PLANIRAO: Zvezdin plej pogazio datu reč!


IZVOR: Republika/S. J. - 20.05.2024 | 19:10


Bivši kapiten Orlova dao veliki doprinos na Malom Kalemegdanu.

Foto: Starsport
TEODOSIĆ NIJE OVO PLANIRAO: Zvezdin plej pogazio datu reč!

Miloš Teodosić je konačno ostvario svoj dugogodišnji san prošlog leta, kada je obukao dres Crvene zvezde. Ovaj potez nije samo ispunio njegove lične ambicije, već je doneo i radost navijačima koji su dugo sanjali o njegovom dolasku.

Iako je sezona donela debakl u Evroligi, osvajanje titule u ABA ligi pokazalo je da Crvena zvezda ima potencijal za velike uspehe. Janis Sferopulos je uspeo da izvuče najbolje iz ekipe, uprkos bolnim porazima i teškim povredama. Njihova timčina i zajedništvo su se pokazali kao ključni faktori za uspeh.

Grčki stručnjak je ostao veran Crvenoj zvezdi i izgradio sjajnu konekciju sa Teodosićem. Njegova odluka da zadrži jezgro igrača govori o veri u postojeći tim i planovima za budućnost. Navijači su već uživali u scenama gde zajedno pevaju na grčkom i slave, sanjajući o novim pobedama.

- Zadržaćemo jezgro igrača. Ne želimo da se brzo menjamo. Moramo da idemo sa bazom igrača koji su tu, a zatim da imamo neke dodatke koji će pomoći igračima koji su ovde da igraju još bolje - rekao je Sferopulos.

Teodosić sasvim sigurno ostaje još jednu sezonu na Malom Kalemegdanu, ali postoji jedna stara izjava iskusnog pleja dok još nije došao u Zvezdu.

- Iskreno bih voleo, ali u svakom slučaju ne da se vratim sa 35 godina, kada bih bio, tako da kažem - prestar. Ako bih se vraćao, voleo bih da to bude u nekim normalnim godinama, tu do 32. godine. Da pomognem ovoj Zvezdi na pravi način, a ne da se vratim samo da tamo završim karijeru - govorio je Teo i pogazio datu reč.

 

 

Miloš Teodosić je pokazao da je i dalje klasa, bivajući ključni faktor u osvajanju Kupa Radivoj Korać, gde je proglašen za MVP-ja. Njegova trojka u finišu meča sa Partizanom postala je jedan od najomiljenijih trenutaka u njegovoj karijeri, dok je statistika samo delimično otkrila pravo stanje stvari.

BONUS VIDEO