PARTIZAN VEČERAS MOŽE POTPUNO DA UPROPASTI SEZONU: Crno-beli ne smeju da izgube ponovo


IZVOR: Republika/ O.J. - 30.05.2024 | 07:56


Na programu je majstorica.

Foto: Starsport
PARTIZAN VEČERAS MOŽE POTPUNO DA UPROPASTI SEZONU: Crno-beli ne smeju da izgube ponovo

Košarkaši Partizana večeras od 18 časova igraju treći polufinalni meč Košarkaške lige Srbije protiv Mege. Izabranici Željka Obradovića poraženi su od istog rivala 92:88 u drugom meču polufinalne serije, pa će kroz majstoricu morati da se bore za prolaz u finale gde se već nalazi Crvena zvezda, koja je sa 2-0 "ometlala" FMP. Meč se igra u hali "Aleksandar Nikolić" zbog zauzetosti Arene usled MMA događaja, budući da mnogi nisu planirali da će do trećeg meča doći.

Željko Obradović se nije oglašavao pred ovaj meč, ali je nakon prethodnog imao i te kako burnu konferenciju gde je iskritikovao arbitre.

Sa druge strane, trener Mege, Marko Barać, je istakao da se nada da će njegova ekipa izaći bez straha i energetski biti na svom maksimumu. Ovo je bio jasan signal da "ružičasti" neće olako odustati i da će uložiti maksimalan napor kako bi ostvarili pobedu.

Kao što smo i želeli nakon prve utakmice, izborili smo majstoricu i time još jednom pokazali da ova ekipa nikad ne odustaje. Sada nas očekuje možda i najteži zadatak, ali želim da i njemu pristupimo bez straha i da uživamo u svakom momentu. Znamo koji su to detalji u igri koji moraju da budu na dobrom nivou, ali pre svega energija mora biti na maksimumu kako bismo se suprotstavili Partizanu - rekao je Barać.

Ukoliko bi se dogodilo da crno-beli izgube večeras, bila bi to tačka na veoma neuspešnu sezonu "parnog valjka", a hoće li tako biti možete uživo ispratiti na kanalu Arena sport Premijum 1, ali i putem našeg LIVE bloga.

BONUS VIDEO: