OČEKIVALO SE MNOGO, A IPAK NIJE ISPUNIO OČEKIVANJA: Rekonstrukcija u Partizanu se nastavlja, još jedan košarkaš napustio crno-bele!


IZVOR: Republika/S. J. - 31.05.2024 | 15:40


Doužer napušta Partizan.

Foto: Starsport
OČEKIVALO SE MNOGO, A IPAK NIJE ISPUNIO OČEKIVANJA: Rekonstrukcija u Partizanu se nastavlja, još jedan košarkaš napustio crno-bele!

NBA pojačanje Partizana, Pi Džej Doužer, vraća se u Ameriku sa mnogo utisaka iz svoje prve sezone u Evropi. Iako je samo povremeno zablistao, Doužer je zahvalan na iskustvu koje je stekao u Beogradu i Partizanu.

– Fenomenalno iskustvo, ne bih ga menjao ni za šta na svetu. Zahvalan sam Bogu što sam bio ovde. Hvala prelepom Beogradu, hvala Partizanu i svim navijačima koji su me sjajno prihvatili. Zaista sam zahvalan na prilici koju sam dobio - naveo je Doužer i dodao:

– Nema kajanja, svakako da sam želeo da sezona bude drugačija, ali ne kajem se uopšte - jasan je Amerikanac.

Foto: Starsport

 

Partizan nije uspeo da obezbedi doigravanje u Evroligi, te je ostao bez trofeja u Kupu Radivoja Koraća i regionalnom šampionatu. Doužer ističe da je to deo sporta i košarke, ali da je tokom sezone mnogo toga naučio. Veruje da će ovo iskustvo biti od koristi u budućnosti, kako za njega lično, tako i za tim.

– To je deo sporta, to je košarka. Naravno da bismo želeli da vratimo vreme i ponovimo neke situacije. Ipak, naučili smo dosta tokom ove sezone, to će svima da nam bude od koristi ubuduće - rekao je Pi Džej.

Smatra privilegijom što je imao prilliku da radi sa Željkom Obradovićem.

– Naravno da sam se nadao dobroj sezoni, nikada ne očekujem da bude loša. Ponavljam, izuzetno iskustvo, ne bih ga menjao. Igrao sam pod najboljim trenerom, privilegija je to što sam sarađivao sa Željkom Obradovićem u svojoj prvoj evropskoj sezoni - zaključio je Doužer.

BONUS VIDEO