GROBARI, SAMO OVAKO MOŽETE DA GLEDATE VEČITI DERBI: Partizan otkrio kako će se prodavati karte za duel sa Zvezdom u KLS


IZVOR: REPUBLIKA/R.V.B. - 01.06.2024 | 15:11


Najjeftinija ulaznica koštaće 1.000 dinara.

Foto: Starsport
GROBARI, SAMO OVAKO MOŽETE DA GLEDATE VEČITI DERBI: Partizan otkrio kako će se prodavati karte za duel sa Zvezdom u KLS

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana započeće u ponedeljak (20.00) borbu za titulu u Košarkaškoj ligi Srbije. Izabranici Janisa Sferopulosa biće domaćini u prvom susretu, dok će crno-beli igrati pred svojim navijačima u finalnoj seriji koja se igra na dve dobijene utakmice. 

Upravo za taj drugi meč,koji se igra u sredu 5. juna, Partizan je objavio na koji će se način prodavati karte. Čelnici "parnog valjka" doneli su odluku koja nije naišla na odobravanje kod dela navijača. Naime, Partizan će večitog rivala ugostiti u dvorani "Aleksandar Nikolić" čiji je kapacitet daleko ispod broja prodatih sezonskih karata prethodnog leta. Iz tog razloga, za drugi meč finalne serije domaćeg šampionata vršiće se prodaja pojedinačnih ulaznica, a pravo da ih kupe imaće samo vlasnici sezonskih karata.

Prodaja karata će biti na šalterima prodajnih mesta, isključivo uz važeću sezonsku kartu! Online prodaja se neće vršiti za ovu utakmicu. Na jednu sezonsku kartu, mogu se kupiti još četiri dnevne karte, uz ličnu kartu ili bilo koji dokument sezonca - saopštili su crno-belih.

 

 

Najjeftinija karta koštaće 1.000 dinara i nosi će naziv kao da je iz Arene a ne Pionira, budući da su za našu najveću dvoranu i prodavane sezonske karte koje će sada morati da se donesu na uvid. Bočne strane seotora 400 prodavaće se po ceni 1.500 dinara, dok će ostale karte košta još više. Najskuplja ulaznica koštaće 40.000 dinara za mesto pored klupe a uz teren.

BONUS VIDEO