ŽELJKO POGLEDAJ OVU FOTOGRAFIJU PA ONDA PRIČAJ DA LI JE PANTER ŽRTVA: Ovaj detalj pokazuje ko ustvari vrši torturu! (FOTO)


IZVOR: Republika/S. J. - 04.06.2024 | 11:45


Kapiten crno-belih udario na Lazića.

Foto: Starsport
ŽELJKO POGLEDAJ OVU FOTOGRAFIJU PA ONDA PRIČAJ DA LI JE PANTER ŽRTVA: Ovaj detalj pokazuje ko ustvari vrši torturu! (FOTO)

Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su tesnu pobedu nad Partizanom od 89:88 u prvom meču finala KLS, što im je donelo prednost od 1:0 u seriji. Nakon ovog meča Grobari su bili besni i uperili prstom na sudije kao glavne krivce i optužili ih da njihov tim nije došao do pobede zbog njihovih odluka. 

Povod je to što su arbitri na osam sekundi do kraja svirali faul u napadu Zeku Ledeju prilikom borbe za ofanzivni skok nakon promašene trojke Avramovića. On je iz skok-šuta postigao koš i imao bi i dodatno slobodno bacanje, ali su sudije rekle da je odgurnuo Mitrovića. Baš zbog toga su grobari pobesneli.

Međutim, mnogima je promakao jedan detalj koji baca senku na sjajnu košarku koju smo gledali i stavlja sudijske greške u prvi plan. Naime, kada je kapiten tima sa Malog Kalemegdana bio u poziciji za šut, Kevin Panter ga je uhvatio za ruku. Ovo je promaklo sudijama, a mnogi su se nadovezali na izjavu trenera crno-belih, Željka Obradovića koji je izjavio da se nad Panterom vrši tortura.

- Videli ste kako je prošlo finale ABA lige i neću o tome da pričam. Što se tiče toga da se Panter ne pozdravlja da igračima Zvezde, ja to nisam video i ne znam ništa o tome. Ali samo da kažem da on prolazili kroz takvu torturu. To što se igra protiv njega, to je sve samo nije košarka i mogu da spojim i da vam pokažem snimke - govorio je Žoc.

Ipak, slike pokazuju nešto drugačije, a to da je upravo Panter grub prema igračima Crvene zvezde. Ovo će sigurno podići još više tenzija između večitih rivala, koje su već došle do usijanja. Druga utakmice igra se u sredu u Beogradskoj areni, a videćemo kakva će atmosfera biti.

 

 

BONUS VIDEO