ZVEZDA PRED GROBARIMA SLAVI NOVU TITULU? Trofej, ili produžetak nade - evo gde možete gledati duel večitih rivala!


IZVOR: Vladimir Vorih - 05.06.2024 | 06:34


Hoće li se večeras staviti tačka na jednu predugu klupsku košarkašku sezonu?

Foto: Starsport
ZVEZDA PRED GROBARIMA SLAVI NOVU TITULU? Trofej, ili produžetak nade - evo gde možete gledati duel večitih rivala!

Košarkaši Crvene zvezde u sezoni na izmaku, u direktnim duelima protiv večitog rivala Partizana stigli su do prva dva ovosezonska trofeja. Puleni trenera Janisa Sferopulosa prvo su u Nišu u finalu Kupa Radivoja Koraća stigli do "Žućkove levice", da bi nedavno i u finalnoj seriji plej-ofa AdmiralBet ABA lige "počistili crno-bele" sa terene slavivši sa 3:0, a već večeras će imati priliku da takmičarsku godinu okončaju sa još jednim peharom.

U prvoj finalnoj utakmici koja je odgirana u beogradskom hramu košarke, dvorani "Aleksandar Nikolić", Crvena zvezda je slavila rezultatom 89:88 i u naredni meč ulazi sa velikom dozom samopouzdanja.

Košarkaški fanovi širom Srbije sa nestrpljenjem očekuju drugi meč finalne serije Košarkaške lige Srbije između večitih rivala. Nakon neizvesne prve utakmice u kojoj je Crvena zvezda uspela da slavi minimalnom razlikom, sve oči su uprte ka Beogradskoj areni gde će se odigrati drugi meč ove uzbudljive serije.

Foto: Starsport

Željko, ili Janis? Ko će se večeras radovati?

 

Partizan će biti domaćin u ovom meču, što znači da će imati podršku svojih vatrenih navijača. Sa navijačkom podrškom iza sebe, Partizan će sigurno pokušati da stigne do pobede koja bi donela nastavak serije i produžila nadu da crno-beli barem domaćim trofejem mogu da spasu sezonu.

Svi ljubitelji košarke koji ne budu u mogućnosti da prisustvuju meču uživo, imaće priliku da novi duel crveno i crno-belih isprate u prenosu na TV Arenisport1 Premium.

Drugi meč finalne seroje plej-ofa nacionalnog srpskog košarkaškog šampionata na programu je od 20 časova i ostaje da se vidi da li će večeras Crvena zvezda nastaviti dominaciju, ili će puleni trenera Željka Obradovića izboriti majstoricu koja im može u perspektivi doneti i prekid decenijskog posta kada je u pitanju šampionski pehar.

 

BONUS VIDEO: