OVAKO JE POČEO HAOS U ARENI! Obradović PROBAO da smiri grobare, oni nastavili JOŠ JAČE (VIDEO)


IZVOR: Republika/ O.J. - 05.06.2024 | 22:05


Nemile scene u najvećoj hali...

Foto: Starsport
OVAKO JE POČEO HAOS U ARENI! Obradović PROBAO da smiri grobare, oni nastavili JOŠ JAČE (VIDEO)

Partizan i Crvena zvezda igraju drugi meč finala Superlige u košarci, a utakmica je prekinuta zbog skandala koji su izazvali navijači domaćih.

Oni su pri dvocifrenom vođstvu svog tima, taman kada su se nalazili u sjajnom naletu nakon trojke Pantera, brutalno vređali igrače i upravu večitog rivala, pa su arbitri bili prinuđeni da prekinu duel. Crveno-beli su, naime, otišli u svlačionicu nakon što su "grobari" vređali suprugu predsednika Zvezde Nebojše Čovića Vesnu, kao i lepše polovine košarkaša Nemanje Nedovića i Miloša Teodosića.

Sve je počelo tipičnim vređanjem za derbije, ali se situacija otela kontroli kada je Željko Obradović poslao Uroša Trifunovića da zamoli navijače da malo spuste loptu. Oni su tada još jače zapevali nakon čega su krenuli da uleću i svakojaki predmeti na teren. Žoc je onda, kao i Avramović, probao da smiri grobare kada je video da kreće haos, ali ništa nije pomoglo.

Kako saznajemo, to nije bilo sve što se sramotnog asortimana "grobara" na ovom meču tiče. Košarkaši Zvezde prošli su pravu golgotu od klupe do tunela koji vodi u svlačionicu. Neki od njih u glavu i telo pogođeni su šrafovima i zavrtnjima, odnosno flašama vode. 

Nisu domaće pristalice birale način da vređaju goste, pa su im psovali i decu. Iz KK Crvena zvezda, kako saznajemo, traže da se isprazni dvorana inače neće nastaviti meč.

BONUS VIDEO: