JA SAM VUK! HIT-VIDEO: SIN NBA ZVEZDE Pola Džordža i Srpkinje Danijele PROGOVORIO SRPSKI i pozirao sa ŠAJKAČOM! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 07.06.2024 | 09:57


Rajićeva se ne odriče srpske kulture i tradicije.

Foto: instagram.com/ygtrece
JA SAM VUK! HIT-VIDEO: SIN NBA ZVEZDE Pola Džordža i Srpkinje Danijele PROGOVORIO SRPSKI i pozirao sa ŠAJKAČOM! (VIDEO)

Poznato je da je Pol Džordž, zvezda NBA lige i Los Anđeles Klipersa, u braku sa Srpkinjom Danijelom Rajić rodom iz Pančeva.

Njihova turbulentna veza počela je nakon što su se upoznali u jednom striptiz-baru, gde je inače Danijela radila, da bi potom zaplovili u bračne vode kada se ispostavilo da je ona ostala trudna.

Košarkaš je na početku bio sumnjičav, čak i negirao očinstvo, ali pošto se rodila devojčica Olivija urađen je DNK test koji je pokazao da je dete njegovo. Kružile su priče da je Pol prethodno nudio Danijeli milion dolara kako bi abortirala, što za nju nije bila opcija. Danijela ga je tužila, procesi su trajali dugo, i nakon mnogo svađa i razvlačenja po sudovima njih dvoje su se pomirili i počeli da žive zajedno. 

Nakon toga, njihov brak je postao idiličan, a ubrzo je na svet došla i druga ćerka Nataša. Danijela je ponovo ostala u drugom stanju 2021. godine, a treće dete je bilo dečak. Poznati par mu je dao ime Vuk Pol Džordž. Danijela je upravo sa njim nedavno snimila jedan urnebesan video klip. Naime, na glavu mu je stavila srpsku šajkaču, dok je dečak ponavljao njene reči: "Ja sam Vuk", rekao je slatki dečak na govoro savršenom srpskom jeziku.

 

 

Očigledno da se Danijela, koju su u SAD nazvali srpska Kim Kardašijan, ne odriče svojih korena, pa i naslednike vaspitava u tom smeru, što je za svaku pohvalu.

BONUS VIDEO